Tarih: 01.12.2021 10:16

BAŞKAN METİN DERECEYE GİREN FOTOĞRAFCILARA ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, Av­ru­pa Ha­re­ket­li­lik Haf­ta­sı kap­sa­mın­da Rize Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen fo­toğ­raf ya­rış­ma­sın­da de­re­ce alan ki­şi­le­re ödül­le­ri­ni ma­ka­mın­da tak­dim etti.

Ya­rış­ma­da de­re­ce­ye giren üç fo­toğ­raf­tan 1. olan yay­la­da çe­ki­lir­ken 2. ve 3. olan fo­toğ­raf­lar Rize Be­le­di­ye­si'nin por­ta­kal­lık ma­hal­le­si sa­hi­lin­de hal­kın kul­la­nı­mı­na sun­du­ğu yeşil alan ve sahil bi­sik­let yolu pro­je­si ala­nın­da çe­kil­di. Geç­ti­ği­miz ay Rize Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen "Çift Teker Her Yere Yeter" bi­sik­le­tin ha­ya­tı­mız­da­ki yeri isim­li ödül­lü fo­toğ­raf ya­rış­ma­sın­da bi­rin­ci Tay­yip Topal, ikin­ci Ege­men Yıl­maz ve üçün­cü olan Miraç Ayhan'a ödül­le­ri­ni tak­dim eden Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ken­di­le­ri­ni teb­rik ede­rek ba­şa­rı­la­rı­nın de­va­mı­nı di­le­di.
Bi­rin­ci­lik Ödülü: 1 adet Bi­sik­let + Bi­sik­let kaskı+ Koşu Saati+Bi­sik­let Göz­lü­ğü
İkin­ci­lik Ödülü: 1 adet Bi­sik­let + Bi­sik­let alt ve üst kı­ya­fe­ti+Koşu ayak­ka­bı­sı
Üçün­cü­lük Ödülü: 1 adet bi­sik­let + Bi­sik­let kro­no­met­re­si+Bi­sik­let el­di­ve­ni+ Koşu ayak­ka­bı­sı
Av­ru­pa ha­re­ket­li­lik haf­ta­sı 2021 yılı slo­ga­nı olan "Sür­dü­rü­le­bi­lir Ula­şım: Sağ­lık­lı ve Gü­ven­li Ha­re­ket­li­lik" kap­sa­mın­da Rize'de bi­sik­let kul­la­nı­mı­nı teş­vik etmek, Bi­sik­le­ti fo­toğ­raf sa­na­tı ile bir­leş­tir­mek, Rize'de bi­sik­let­li ula­şı­ma ve gü­ven­li­ğe dik­kat çek­mek, Kent için­de oto­mo­bil­ler se­be­biy­le bi­sik­let­li­le­rin ya­şa­dı­ğı sı­kın­tı­la­rı dile ge­tir­mek, Bi­sik­let kül­tü­rü­nü ar­tır­mak ve bu ko­nu­da far­kın­da­lı­ğın art­tı­rıl­ma­sı amaç­lan­dı.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —