DÜNYANIN HUZURUNU KAÇIRAN İSRAİL'İN HAİN PLANLARI

Yazarlarımız 1.12.2021 10:33:31 0
DÜNYANIN HUZURUNU KAÇIRAN İSRAİL

Bi­rin­ci ola­rak, İsrail bir işgal dev­le­ti­dir. Do­la­yı­sıy­la bu­ra­da 'İsrail' isim­len­dir­me­si­nin işgal al­tın­da­ki Fi­lis­tin top­rak­la­rı için değil bu top­rak­lar üze­rin­de ku­rul­muş gayri meşru Si­yo­nist ha­ki­mi­yet için kul­la­nıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni bir kez daha ha­tır­la­ta­lım.
İsrail bütün dün­ya­yı Ar­ma­ged­don (Kı­ya­met) Sa­va­şı için di­zayn et­me­ye ça­lı­şı­yor. Orta Doğu'da çok ciddi şey­ler olu­yor. Dün­ya­da dö­kü­len bütün göz­ya­şı ve kanın asıl mü­seb­bi­bi Orta Doğu'da ya­şa­nı­yor. Mel­ha­me için bütün sa­vaş­la­rın anası den­miş. Sözde yer­yü­zü­nün en son sa­va­şı­dır bu. Tev­rat'ta geçen adıy­la gün­le­rin so­nu­dur. İyi ve kö­tü­nün mut­lak ma­na­da bir­bir­le­ri­ni tef­rik ede­ce­ği yer. Ku­ran-ı ke­rim­de geçen adıy­la da; ‘'Ahi­ret vaadi gel­di­ğin­de…'' Bu da bur­nu­mu­zun di­bin­de, Mer­ci­da­bık, Rey­han­lı, Su­ri­ye mın­tı­ka­sı ve Tür­ki­ye'nin için­de kalan böl­ge­de ger­çek­le­şecek.
Tür­ki­ye'nin Su­ri­ye'ye gir­me­si ge­rek­ti. Gir­mez­se ya­pı­lan ope­ras­yo­na ol­du­ğu gibi devam ede­cek­ler­di. Bar­za­ni za­ma­nın­da bir re­fe­ran­du­ma gi­riş­ti­ler. Tür­ki­ye orada ağır­lı­ğı­nı koy­ma­say­dı ger­çek­le­şe­cek­ti. Su­ri­ye'de­ki­le­rin bir kısmı Tür­ki­ye'ye bir kısmı Ürdün'e az kısmı İran'a gitti. Su­ri­ye'den sonra da sıra Gü­ney­do­ğu Ana­do­lu'ya ge­lecek. Eğer Gü­ney­do­ğu Ana­do­lu böl­ge­si­ni Tür­ki­ye'den ko­pa­rır­lar­sa sıra İran ve Mısır'ı yut­ma­ya ge­lecek. Bunun aka­bin­de pa­ra­lel ola­rak Gazze'yi ilhak ede­cek­ler.
Uy­dur­ma Meh­di­ler çı­kı­yor, dik­kat eder­se­niz bu uy­dur­ma Meh­di­le­rin hep­si­nin İsrail ve Si­yo­nizm ile bağ­lan­tı­la­rı var. Mehdi ve Dec­cal yüz yüze gel­dik­le­rin­de in­san­lar­la savaş ola­cak ve ye­ni­lecek. Bun­lar kim­dir, işte Yasef'in ço­cuk­la­rı. Bu yüz­den amaç­la­rı Türk mil­le­ti­ni sü­rek­li meş­gul ede­rek bölge ile il­gi­len­me­le­ri­ne mani ol­mak­tır. Çünkü net bi­li­yor­lar ki bu sa­va­şın ne­ti­ce­si­ni de­ğiş­ti­recek Müs­lü­man Türk hal­kı­dır.
Bu böl­ge­de ya­şa­nan her acı­nın ve ku­ru­lan her terör ör­gü­tü­nün İsrail'in bu top­rak­la­rı ta­ma­men bo­şalt­ma­ya yö­ne­lik ope­ras­yon­la­rı ol­du­ğu­nu bil­has­sa, as­ke­ri­ye ve st­ra­te­jist­ler bil­me­li. Çünkü biz bu tez­gah­la­rı­nı bo­za­rız. Çünkü el­ham­dü­lil­lah Tür­ki­ye sa­ha­da artık…
Kay­nak: Meh­met Ali Bulut


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °