RTEÜ Rektörü Bölüm Başkanları ile Bir araya Geldi

Güncel Haberler 2.12.2021 09:59:42 0
RTEÜ Rektörü Bölüm Başkanları ile Bir araya Geldi

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, ak­re­di­tas­yon bel­ge­si al­ma­ya hak ka­za­nan üni­ver­si­te­nin Fen- Ede­bi­yat Fa­kül­te­si Kimya, Fizik, Ma­te­ma­tik, Tarih, Türk Dili ve Ede­bi­ya­tı Bö­lüm­le­ri­nin baş­kan­la­rı ile bir araya geldi.

Rek­tör­lük Top­lan­tı Sa­lo­nu'nda ger­çek­leş­ti­ri­len prog­ram­da bir ko­nuş­ma yapan Rek­tör Prof. Dr. Ka­ra­man, ka­li­te ve ak­re­di­tas­yo­nu esas alıp, araş­tır­ma üni­ver­si­te­si olma yo­lun­da kısa za­man­da önem­li uy­gu­la­ma­la­rı ha­ya­ta ge­çi­ren kurum ol­ma­nın gu­ru­ru­nu ve mut­lu­lu­ğu­nu ya­şa­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, "Daha önce ak­re­di­tas­yon bel­ge­si alma ba­şa­rı­sı gös­ter­miş olan 7 prog­ra­mı­mı­za ila­ve­ten 5 prog­ra­mı­mız daha ak­re­di­tas­yon bel­ge­si al­ma­ya hak ka­zan­dı. Sü­re­ce emek veren tüm per­so­ne­li­mi­ze te­şek­kür edi­yo­rum. Alı­nan ak­re­di­tas­yon bel­ge­si­nin ve elde edi­len ba­şa­rı­nın bö­lüm­le­ri­mi­ze, Fen Ede­bi­yat Fa­kül­te­mi­ze, Üni­ver­si­te­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum. He­de­fi­miz, Üni­ver­si­te­miz bün­ye­sin­de yer alan tüm bö­lüm­le­ri­mi­zin ak­re­di­te ol­ma­sı­dır. Bu an­lam­da bütün bi­rim­ler­de ak­re­di­te olma ça­lış­ma­la­rı devam et­mek­te­dir." dedi.
Top­lan­tı­ya, Fen Ede­bi­yat Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Murat To­ma­kin, Bölüm Baş­kan­la­rı Prof. Dr. Oktay Torul, Prof. Dr. Hasan Ali Esir, Prof. Dr. Zehra Aslan, Prof. Dr. Ruşen Yıl­maz, Prof. Dr. Nur­ha­yat Öz­de­mir ve Doç. Dr. Özlem Faiz ka­tıl­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °