"Herkesin beklediği Çaykur Rizespor'u izleteceğiz"

Güncel Haberler 3.12.2021 08:50:34 0

Çay­kur Ri­zes­por'un tec­rü­be­li sto­pe­ri Selim Ay, "İlk ya­rı­da pu­an­lar top­la­yıp ligin ikin­ci ya­rı­sın­da yeni tak­vi­ye­ler­le be­ra­ber her­ke­sin bek­le­di­ği Çay­kur Ri­zes­por'u iz­le­te­ce­ğiz in­şal­lah" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haf­ta­sın­da dep­las­man­da Fe­ner­bah­çe ile kar­şı­la­şa­cak Çay­kur Ri­zes­por, maçın ha­zır­lık­la­rı­nı Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde sür­dür­dü. Ant­ren­man ön­ce­sin­de ga­ze­te­ci­le­rin so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­yan ta­kı­mın kap­ta­nı Selim Ay, ligin ikin­ci ya­rı­sın­da ta­raf­tar­lar ta­ra­fın­dan bek­le­nen Ri­zes­por'u iz­le­te­cek­le­ri­ni be­lir­te­rek, "Se­zo­na büyük umut­lar­la baş­lan­dı. Takım an­la­mın­da yeni bir ya­pı­lan­ma­ya gi­dil­di.
Yö­ne­tim he­ves­li, hoca he­ves­li, fut­bol­cu­lar he­ves­li, her­kes he­ves­li. Güzel bir şe­kil­de baş­lan­dı ama bunu sa­ha­ya yan­sı­ta­ma­dık. Bek­len­ti­le­rin çok çok al­tın­da baş­la­dık. Bazen kötü giden or­tam­lar­da bir kı­vıl­cım ol­ma­sı ge­re­ki­yor. Kim­se­nin iyi ni­ye­tin­den şüphe yok ama böyle sü­reç­ler bazen sı­kın­tı­lı gi­de­bi­li­yor' diye ko­nuş­tu.
'Bek­le­nen Ri­zes­por'u iz­le­te­ce­ğiz'
Hamza Ham­za­oğ­lu'nun gö­re­ve gel­me­siy­le takım ola­rak daha çok bir­lik be­ra­ber­lik gö­rün­tü­sü ver­me­ye baş­la­dık­la­rı­nı vur­gu­la­yan Selim Ay, 'Hamza Hoca gel­di­ğin­de takım iyi oy­nu­yor­du ama sonuç ala­mı­yor ve kay­be­di­yor­duk. Evi­miz­de oy­na­dı­ğı­mız ve ilk go­lü­mü at­tı­ğım Ka­sım­pa­şa ma­çın­da bu kı­vıl­cı­mı yak­tı­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yo­rum. O kar­şı­laş­ma­dan sonra üze­ri­miz­de­ki ölü top­ra­ğı at­tı­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yo­rum. Daha sonra dep­las­man­da çok iyi oy­na­ma­mı­za rağ­men kay­bet­tik. Ama oyu­nu­mu­zun gö­rün­tü­sü umut ve­ri­ciy­di. İyi oyun­la son 3 iç saha kar­şı­laş­ma­mız­dan galip ay­rıl­dık. Takım ye­nil­miş olsa da gerek siz gerek ta­raf­tar­la­rı­mız ta­kı­mın iyi nok­ta­ya git­ti­ği­ni gö­rü­yor­lar. Biz ener­ji­miz­le yük­se­len gra­fi­ği devam et­ti­rip, ilk ya­rı­da pu­an­lar top­la­yıp ligin ikin­ci ya­rı­sın­da yeni tak­vi­ye­ler­le be­ra­ber her­ke­sin bek­le­di­ği Çay­kur Ri­zes­por'u iz­le­te­ce­ğiz in­şal­lah" açık­la­ma­sı­nı yaptı.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °