TAHSİN BAYRAMOĞLU, "TÜRKİYENİN EN UZUN TÜNELİNİ YAPANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM, OVİT BÖLGEMİZİN CAN DAMARIDIR"

TAHSİN BAYRAMOĞLU,

Doğu Ka­ra­de­niz'i Doğu Ana­do­lu ve GAP'a ulaş­tı­ran en gü­ven­lik­li ka­ra­yo­lu olan Ri­ze-Er­zu­rum gü­zer­ga­hı üze­rin­de­ki Ovit Tü­ne­lin­den ilk kez geçen Tah­sin Bay­ra­moğ­lu se­vin­ci­ni ba­sın­la pay­laş­tı.

Er­zu­rum İli İl Genel Mec­li­sin­de 30 yılı aşkın önce ANAP'tan sonra AK Parti'den İspir il­çe­si­nin İl Genel Mec­lis Üyesi ola­rak görev yapan Tah­sin Bay­ra­moğ­lu Ovit Tü­ne­lin­den ge­çer­ken he­ye­ca­nı­nı giz­le­ye­me­di.
Ovit Tü­ne­li­nin Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan ta­ra­fın­dan 18 Ha­zi­ran 2018 de hiz­me­te açı­lış tö­re­ni­ne ka­tıl­dı­ğı­nı söy­le­yen Tah­sin Bay­ra­moğ­lu yap­tı­ğı açık­la­ma­da şun­la­rı söy­le­di' 'Yıl­lar­ca Er­zu­rum böl­ge­sin­den bu yolun ya­pıl­ma­sı için ka­mu­oyu­na ses­len­dim.
Si­ya­set­te her zaman ve her yerde çözüm için ya­zış­ma­lar yap­tım, yet­ki­li­le­re ula­şa­rak çözüm is­te­dim.
Tur­gut Özal'dan, Mesut Yıl­maz'dan bu yol için çok des­tek is­te­dim.
Er­zu­rum ile bir­lik­te Rize'de görev yapan Ga­ze­te­ci dost­la­rı­mın çok des­te­ği­ni gör­düm.
Her fır­sat­ta benim açık­la­ma­la­rı­ma yer ver­di­ler.2018 yı­lın­da­ki en se­vinç­li gü­nü­müz­de Ovit Tü­ne­li­nin İkiz­de­re gi­ri­şin­de açı­lış­ta­ki tören ye­ri­ne gel­miş­tim.
Şid­det­li yağ­mur al­tın­da Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın Tü­ne­lin açı­lı­şı­nı gör­düm. Çok se­vinç­liy­dim ama o yağ­mur ve soğuk al­tın­da ra­hat­sız­la­na­rak has­ta­ne­ler­de bu­gü­ne kadar te­da­vi gör­düm. Çok şükür epey­ce iyi­leş­tim. Bugün Er­zu­rum'daki dost­la­rım beni Er­zu­rum'dan ara­ba­la­rı­na ala­rak seni Ovit Tü­ne­li­ne gö­tü­re­ce­ğiz de­yin­ce kı­ra­ma­ya­rak 14 bin üç yüz metre uzun­lu­ğun­da­ki Ovit Tü­ne­lin­den ilk kez geç­tim ve yine dö­ne­rek İspir­den Er­zu­rum'a dön­düm. Tünel Ovit zir­ve­si­nin 600 metre al­tın­dan ge­çi­yor, muh­te­şem bir eser. Emeği ge­çen­le­re bin­ler­ce te­şek­kür edi­yo­rum' dedi.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU