Tarih: 08.12.2021 10:03

'Bu Maç Birine Yazılacaksa Bana Yazılır'

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu,

'Bu Maç Birine Yazılacaksa Bana Yazılır'

Spor Toto Süper Lig'in 15. haf­ta­sın­da konuk ol­du­ğu Fe­ner­bah­çe'ye 4-0 ye­ni­len Çay­kur Ri­zes­por'da tek­nik di­rek­tör Hamza Ham­za­oğ­lu, yap­tık­la­rı ham­le­ler­de ba­şa­rı sağ­la­ya­ma­dık­la­rı­nı ve bu ne­den­le fark­lı mağ­lup ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.

Ülker Stadı'nda oy­na­nan kar­şı­laş­ma­nın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da gö­rüş­le­ri­ni ak­ta­ran Ham­za­oğ­lu, fark­lı mağ­lup ol­mak­tan üzün­tü duy­duk­la­rı­nı be­lirt­ti.
Fe­ner­bah­çe'nin daha iyi ve üstün oy­na­dı­ğı­nı ak­ta­ran Hamza Ham­za­oğ­lu, 'Hak et­ti­ği bir ga­li­bi­yet aldı. Topa sahip ol­du­lar ve et­ki­li hücum et­ti­ler.
Bizim hücum yap­ma­mı­za engel ol­du­lar. Sa­vun­ma­da açık­lar ver­dik. Fark­lı mağ­lup olduk. Ha­ta­mız oldu, belki erken hamle yap­tık. 1-0'ı devam et­ti­rip sonra hamle ya­pa­bi­lir­dik. İkinci ya­rı­da oyunu de­ğiş­tir­mek is­te­dik. Rakip sa­vun­ma öne gel­me­ye baş­la­mış­tı. Umar ile arka ta­raf­la­rı kul­lan­ma­yı dü­şün­dük ancak pas­la­rı ve ko­şu­la­rı ya­pa­ma­dık. Daha sonra 3 oyun­cuy­la hamle ya­pa­lım dedik ama bu kez de gö­be­ği bo­şalt­mış olduk. Rakip de bunu iyi kul­lan­dı. Bu maç bi­ri­ne ya­zı­la­cak­sa bana ya­zı­lır.' şek­lin­de ko­nuş­tu.
De­ne­yim­li tek­nik adam, ligin en fazla gol yiyen ta­kı­mı ol­duk­la­rı­nın ha­tır­la­tıl­ma­sı üze­ri­ne, 'Sa­ha­ya çı­kı­yor­sam ya ye­ne­ce­ğim ya da ye­ni­le­ce­ğim. Her türlü riski aldım. Bu maçın so­rum­lu­su varsa bana ya­zı­lır. Belki 1-0'ı ko­ru­ya­bi­lir­dim ama de­ği­şen bir şey ol­maz­dı. Bek­len­ti­le­ri­me kar­şı­lık bu­la­ma­dım.' de­ğer­len­dir­me­sin­de bu­lun­du.


Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —