CİMİL KÖYÜNDEKİ ŞAMPİYONA İÇİN TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU İLE PROTOKOL İMZALANDI

Güncel Haberler 22.12.2021 09:44:06 0
CİMİL KÖYÜNDEKİ ŞAMPİYONA İÇİN TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU İLE PROTOKOL İMZALANDI

Tür­ki­ye Dağ­cı­lık Fe­de­ras­yo­nu or­ga­ni­zas­yo­nu olan Tür­ki­ye Dağ ka­ya­ğı şam­pi­yo­na­sı (tur ka­ya­ğı) İkiz­de­re il­çe­sin­de ya­pı­la­cak. İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz ve Dağ­cı­lık Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Ersan Başar ara­sın­da im­za­la­nan pro­to­ko­le göre Şam­pi­yo­na 10-13 Şubat 2022 de Cimil Va­di­sin­de ya­pı­la­cak.

Rize'de ilk kez ya­pı­la­cak bir Dağ Ka­ya­ğı Şam­pi­yo­na­sı­na ev sa­hip­li­ği yap­mak­tan mem­nun ol­du­ğu­nu söy­le­yen Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz yap­tı­ğı açık­la­ma­sın­da ‘'İlçe­miz­de ya­pıl­ma­sı için pro­to­kol im­za­la­dık. İlimiz Rize'de İlçe­miz İkiz­de­re'de İlk kez böyle bir şam­pi­yo­na dü­zen­le­necek. Rize'de ilk kez ya­pı­la­cak Tür­ki­ye Dağ Ka­ya­ğı şam­pi­yo­na­sı­nı İlçe­mi­ze ge­tir­me­nin gu­ru­ru­nu ya­şı­yo­ruz.
10-13 Şubat 2022 ta­ri­hin­de Cimil va­di­si Cimil kö­yün­de ger­çek­leş­ti­re­ce­ği­miz şam­pi­yo­na İlimiz, İlçe­miz, Ci­mi­li'imi­zin ta­nı­tı­mın­da büyük katkı sağ­la­ya­cak. Şam­pi­yo­na­nın il­çe­miz­de ya­pı­la­cak ol­ma­sı bölge ta­nı­tı­mı­nın yanı sıra bölge genç­le­ri­mi­zin dağ spor­la­rı­na, kayak spo­ru­na il­gi­le­ri­nin art­ma­sı­nı sağ­la­ya­cak, bölge tu­riz­mi­ne katkı sağ­la­ya­cak ve ileri pro­düks­yon­da alt­ya­pı ha­zır­la­ya­cak.
Bu şam­pi­yo­na­nın ili­miz­de, İlçe­miz­de ger­çek­leş­me­si için bize des­tek veren Tür­ki­ye Dağ­cı­lık Fe­de­ras­yo­nu Baş­ka­nı Prof. Dr. Ersan Başar Ho­ca­ma, Fe­de­ras­yon yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi ve or­ga­ni­zas­yon so­rum­lu­muz Doç. Dr. Ser­can Erol ho­ca­ma, bu or­ga­ni­zas­yo­nun il­çe­miz­de ya­pıl­ma­sı için beni de­vam­lı zinde tutan, teş­vik eden yani sü­per­vi­zö­rüm aynı za­man­da or­ga­ni­zas­yon ko­mi­te baş­ka­nı ( LOK) dağcı ve iş in­sa­nı de­ğer­li abim Orhan Karal bize her daim des­tek olan is­mi­ni sa­ya­ma­dı­ğım tüm des­tek­çi­le­ri­mi­ze ilim, ilçem, böl­gem adına şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum. Ha­yır­lı­sı olsun in­şal­lah'' dedi.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °