RİZE İL GENEL MECLİSİ FINDIKLI İLÇESİNDE TOPLANDI

Güncel Haberler 23.12.2021 09:25:05 0
RİZE İL GENEL MECLİSİ FINDIKLI İLÇESİNDE TOPLANDI

Rize İl Genel Mec­li­si'nin, Ara­lık ayı ola­ğan top­lan­tı­la­rı­nın 3. Bir­le­şi­mi Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt baş­kan­lı­ğın­da, Fın­dık­lı İlçe­si­nin ev sa­hip­li­ğin­de ya­pıl­dı.

Top­lan­tı ön­ce­sin­de Fın­dık­lı Kay­ma­ka­mı Eyüp Gür­dal'ı ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek il­çe­de­ki ya­tı­rım­la­rı de­ğer­len­di­ren Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt ve be­ra­be­rin­de­ki heyet, daha sonra Bey­de­re ve As­lan­de­re köy­le­rin­de va­tan­daş­lar­la bir araya ge­le­rek soh­bet etti.

Çağ­la­yan kö­yün­de evi yanan Ayten Öz­genç ve aile­si­ne geç­miş olsun, eski teş­ki­lat men­su­bu Turan Atay ve aile­si­ne de ta­zi­ye zi­ya­ret­le­rin­de bu­lu­nan Baş­kan Türüt, zi­ya­ret­le­ri­nin ar­dın­dan Fın­dık­lı Genç­lik Kamp Mer­ke­zin­de ya­pı­lan mec­lis top­lan­tı­sı­na baş­kan­lık yaptı.

Top­lan­tı­ya Fın­dık­lı Kay­ma­ka­mı Eyüp Gür­dal, İl Özel İda­re­si Genel Sek­re­ter Yar­dım­cı­sı Erol Bıyık, AK Parti Fın­dık­lı İlçe Baş­kan­ve­ki­li Şaban Yıl­maz, AK Parti Fın­dık­lı İlçe Ko­or­di­na­tö­rü Ze­ke­ri­ya Boz­kan, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri ve Birim Mü­dür­le­ri ka­tıl­dı.
Fın­dık­lı Kay­ma­ka­mı Eyüp Gür­dal top­lan­tı­da­ki ko­nuş­ma­sın­da İl Genel Mec­li­si­ni Fın­dık­lı'da ağır­la­mak­tan büyük mut­lu­luk duy­duk­la­rı­nı be­lir­te­rek mec­lis top­lan­tı­sı­nın il­çe­le­rin­de ya­pıl­ma­sın­dan do­la­yı Baş­kan Türüt ve İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri­ne te­şek­kür etti.
Mec­lis Baş­ka­nı İbra­him Türüt top­lan­tı­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da, mec­lis top­lan­tı­la­rı­nın il­çe­le­re ta­şın­ma­sı ve il­çe­ler­de ya­şa­nan so­run­la­rın ye­rin­de ko­nu­şul­ma­sı­nın öne­mi­ne de­ği­ne­rek "bu kap­sam­da Fın­dık­lı il­çe­mi­zin ko­nu­ğu olduk ve son de­re­ce ve­rim­li bir top­lan­tı ger­çek­leş­tir­dik.
Dönem dönem diğer il­çe­le­ri­miz­de de yap­ma­yı plan­la­dı­ğı­mız Mec­lis Top­lan­tı­mı­zın bu­gün­kü ev sa­hip­li­ği yapan Fın­dık­lı Kay­ma­ka­mı­mız Eyüp Gür­dal ile İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri­miz Ziya Öz­ka­ya ve Ni­za­met­tin Balcı'ya mec­li­si­miz adına te­şek­kür edi­yo­rum" dedi.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Yasar Akar­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °