Sağlık turizminde Türkiye'nin 'küresel ölçekteki' merkezi için geri sayım

Güncel Haberler 23.12.2021 09:26:05 0
Sağlık turizminde Türkiye

Saç te­da­vi­le­rin­de Tür­ki­ye'nin dünya mar­ka­sı ola­rak ni­te­len­di­ri­len Dr. Ser­vet Ter­zi­ler, 30 yıl­lık he­kim­lik bi­ri­ki­mi­ni İstan­bul Eti­ler'de dünya stan­dart­la­rın­da bir komp­lek­se ta­şı­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. 'Dr. Ter­zi­ler Exc­lu­si­ve Hair Cli­nic', yak­la­şık 45 mil­yon TL'lik ya­tı­rım­la Ocak 2022'de hiz­me­te açı­la­cak.

Tür­ki­ye'nin saç ekimi ve saç te­da­vi pro­to­kol­le­ri ala­nın­da dünya mar­ka­sı ve yüz akı ola­rak ko­num­lan­dı­rı­lan Dr. Ser­vet Ter­zi­ler, İstan­bul Eti­ler'de sa­de­ce Tür­ki­ye'deki değil, kü­re­sel stan­dart­la­rı ye­ni­den be­lir­le­yecek bir komp­lek­si ha­ya­ta ge­çi­ri­yor. Yak­la­şık 45 mil­yon TL'lik ya­tı­rım be­de­liy­le ta­mam­la­nan 'Dr. Ter­zi­ler Exc­lu­si­ve Hair Cli­nic', Ocak 2022'de ka­pı­la­rı­nı açı­yor.
MÜ­CEV­HER US­TA­SI TİTİZLİĞİNDE, DÜNYA STAN­DART­LA­RI­NIN ÖTESİNDE
Dr. Ter­zi­ler Exc­lu­si­ve Hair Cli­nic Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Ser­vet Ter­zi­ler, kısa süre sonra hiz­me­te gi­recek mer­kez­le ilgi­li şu bil­gi­le­ri pay­laş­tı: 'Bana göre he­de­fi ol­ma­yan insan boşa ya­şa­yan in­san­dır. He­kim­lik geç­mi­şim 30 yıl ön­ce­si­ne da­ya­nı­yor. 20 yıl­dır da saç te­da­vi­le­rin­de her şey­den önce bir Türk hekim ola­rak, dün­ya­da kabul gö­recek yeni pro­to­kol­ler ge­liş­tir­me gay­re­ti içe­ri­sin­de oldum. Şimdi ise katma de­ğe­ri yük­sek bir iş planı içe­ri­sin­de ta­ma­men butik, ki­şi­ye özel bir şe­kil­de, in­san­la­rın ih­ti­yaç­la­rı­na yö­ne­lik saç ekimi, saç te­da­vi­le­ri ve an­ti-aging çö­züm­le­ri­nin plan­lan­dı­ğı bir sis­te­mi ge­liş­tir­dik. Dün­ya­da özel­lik­le ka­li­te bi­lin­ci ge­liş­miş, is­tek­le­rin­de net olan dünya in­san­la­rı­na hiz­met ve­recek stan­dart­lar­da bir saç ekim mer­ke­zi­ni ha­ya­ta ge­çi­ri­yo­ruz. Mü­cev­her us­ta­sı ti­tiz­li­ğin­de, saç eki­mi­ni bir sanat eseri bi­lin­ciy­le baş­tan sona top­lam ka­li­te yö­ne­ti­mi ile icra eden çe­kir­dek kad­ro­muz­la yola çık­tık. Ame­ri­ka'da ve Al­man­ya'da en son uy­gu­la­nan an­ti-aging te­da­vi pro­to­kol­le­ri uy­gu­lan­ma­ya baş­lan­dı. Dün­ya­da eşi ben­ze­ri ol­ma­yan, gen üze­rin­den, ki­şi­ye özel, saçı ek­me­den ço­ğal­tan ve ki­şi­nin gen ha­ri­ta­sı­na uygun bir şe­kil­de ge­liş­ti­ri­len saç se­rum­la­rı ve te­da­vi pro­to­kol­le­ri uy­gu­lan­ma­ya baş­la­nı­yor. Do­la­yı­sıy­la Tür­ki­ye'nin ve dün­ya­nın en üst se­vi­ye­sin­de ka­li­te bi­lin­ci ge­liş­miş in­san­la­ra hiz­met ve­recek ül­ke­mi­zin yüz akı, gurur kay­na­ğı ola­cak bir komp­leks için artık geri sa­yım­da­yız. Şim­di­ki he­de­fi­miz ül­ke­mi­ze daha fazla döviz gir­di­si­ni, ül­ke­mi­ze ve sek­tö­rü­mü­ze ya­ra­şır bir mer­kez­de sağ­la­mak.'


Ha­ber-Fo­to: İlayda Tür­koğ­lu


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °