"10 kişi kalmasaydık skor farklı olurdu"

Güncel Haberler 24.12.2021 09:38:05 0

Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hamza Ham­za­oğ­lu, Spor Toto Süper Lig'in 18. haf­ta­sın­da dep­las­man­da Demir Grup Si­vass­por ile 1-1 be­ra­be­re kal­dık­la­rı için mutlu ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.

Ham­za­oğ­lu, kar­şı­laş­ma­nın ar­dın­dan Bah­çe­şe­hir Ko­le­ji Sivas 4 Eylül Stad­yu­mu'nda dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da, zor bir dep­las­man­da iyi bir puan al­dık­la­rı­nı be­lirt­ti.
Maça ka­zan­mak için çık­tık­la­rı­nı ak­ta­ran Ham­za­oğ­lu, 'So­nuç­ta bu­ra­dan ala­ca­ğı­mız be­ra­ber­li­ğin de bizim için ne kadar önem­li ol­du­ğu­nun far­kın­day­dık. Maçın gi­di­şa­tın­da 10 kişi kal­dık, kal­ma­sak belki fark­lı bir oyun ola­bi­lir­di. İkinci ya­rı­da daha fark­lı bir oyun çı­kar­ta­bi­lir­dik ama 10 kişi kal­ma­mı­za rağ­men yine de ta­kı­mım maçın ba­şın­dan so­nu­na kadar mü­ca­de­le­nin için­de kaldı.' diye ko­nuş­tu.
Mü­ca­de­le et­me­den puan al­ma­nın müm­kün ol­ma­dı­ğı­nı vur­gu­la­yan Ham­za­oğ­lu, şun­la­rı kay­det­ti:
'Oyun­cu­la­rı­mı teb­rik edi­yo­rum, Si­vass­por'a da ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum. İlk ya­rı­nın son haf­ta­sın­da, son dep­las­man ma­çı­mız­da puan aldık ama so­nuç­ta bir baş­lan­gıç yap­tık. Bun­dan sonra dep­las­man maç­la­rın­da da iyi şey­ler çı­kar­ta­ca­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yo­rum. Çünkü ta­kı­mı­mız artık otur­du. Sa­ha­ya çıkan isim­le­rin çok önemi yok, kim çı­kar­sa çık­sın aynı oyun an­la­yı­şı­na sahip ola­rak maçın ba­şın­dan so­nu­na kadar o mü­ca­de­le­yi sür­dü­rü­yo­ruz, di­sip­lin­li bir şe­kil­de oy­nu­yo­ruz. Oyun­cu­la­rı­mı teb­rik edi­yo­rum. Bugün tabii 10 kişi kal­dık, gol yedik ve hemen çok kısa sü­re­de golü bul­ma­mız­da bizim için ayrı bir şans­tı. Biraz zaman geçse golü bu­la­ma­ya­bi­lir­dik ama hemen ar­dın­dan golü bul­ma­mız da önem­li bir şans­tı. 10 kişi ol­ma­mı­za rağ­men golü ye­dik­ten sonra tek­rar 4-5 ki­şiy­le ceza sa­ha­sı­nı zor­la­ma­mız benim için ayrı se­vin­di­ri­ci bir olay.'

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °