İlimizde sağlık çalışanlarına teşekkür konseri

İlimizde sağlık çalışanlarına teşekkür konseri

Eb­ru­li Yaşam ve Sanat Der­ne­ği ile Rize İl Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü ko­or­di­nas­yo­nuy­la, İl Kül­tür ve Tu­rizm Mü­dür­lü­ğün ev sa­hip­li­ğiy­le sağ­lık ça­lı­şan­la­rı için kon­ser dü­zen­len­di.

Pan­de­mi dö­ne­min­de büyük emek­ler sarf ede­rek hal­kı­mı­za hiz­met veren sağ­lık ça­lı­şan­la­rı­mız için ili­mi­zin se­vi­len Türk mu­si­ki­si grubu Dem-i Neva ta­ra­fın­dan İsmail Kah­ra­man Kül­tür Mer­ke­zi Büyük Salon'da muh­te­şem bir kon­ser et­kin­li­ği ger­çek­leş­ti­ril­di.

Eb­ru­li Yaşam ve Sanat Der­ne­ği­nin ön­cü­lü­ğün­de; çe­şit­li mes­lek grup­la­rı­na dahil isim­ler­den olu­şan Dem-i Neva grubu ta­ra­fın­dan bir bi­rin­den güzel Türk Sanat Mü­zi­ği eseri icra edil­di.
Su­nu­cu­lu­ğu­nu Dilek Altun'un yap­tı­ğı kon­ser­de müzik se­ver­ler unu­ta­ma­ya­ca­ğı bir gece ya­şa­tıl­dı.
Kon­ser so­nun­da Rize Sağ­lık İl Mü­dü­rü Mus­ta­fa Tepe, sağ­lık­çı­lar adına ko­ro­da­ki sa­nat­çı­lar adına Esra Bal'a çiçek tak­dim eder­ken, Eb­ru­li Yaşam ve Sanat Der­ne­ği Baş­ka­nı Hülya Cer­ra­hoğ­lu da koro şefi Cemal Eren'e çiçek tak­dim etti.
Prog­ram; Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin, İl Sağ­lık Mü­dü­rü Mus­ta­fa Tepe, Rize Kül­tür ve Tu­rizm İl Mü­dür­lü­ğü Esra Alem­da­roğ­lu, Rize Ti­ca­ret İl Mü­dü­rü Osman Kö­se­oğ­lu, Rize Va­li­si Kemal Çeber'in eşi Nes­li­han Ayan Çeber, il­gi­li kurum amir­le­ri ve sa­tı­cı­sı sağ­lık­çı olmak çok sa­yı­da va­tan­daş ka­tıl­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI