Tarih: 29.12.2021 08:59

ARDEŞEN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIYLA AİLECE BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Ardeşen Belediyesinde Belediye çalışanları ve ailelerine kaynaşma ve birlik yemeği verildi.

2021 yılı son­la­nır­ken Ar­de­şen Be­le­di­ye­si ça­lı­şan­la­rı ve on­la­rın aile­le­riy­le dü­ze­len­den bir yemek or­ga­ni­zas­yo­nun­da bu­luş­tu.
Dün­ya­da ya­şa­mı olum­suz şe­kil­de et­ki­le­yen ve ka­pan­ma­la­ra yol açan Co­vid-19 Ko­ra­na­vi­rüs sü­re­cin­de bir­çok et­kin­lik ve prog­ram ya­pı­la­maz iken yaşam dön­gü­sün­de sos­yal­leş­me ve bir araya ge­le­rek toplu et­kin­lik­ler de kı­sıt­lan­mış idi.
Bu bağ­lam­da pan­de­mi sü­re­ciy­le il­gi­li son ay­lar­da ve­ri­len esnek ça­lış­ma sü­re­ci­ni ve kısmı açıl­ma­yı fır­sa­ta çe­vi­ren Ar­de­şen Be­le­di­ye­si ça­lı­şan­la­rı ve aile­le­riy­le dü­zen­le­ye­ce­ği öğle ye­me­ğiy­le prog­ra­mıy­la bir araya geldi.
Ar­de­şen Be­le­di­ye Baş­ka­nı Avni KAHYA, düz­le­dik­le­ri prog­ram­la il­gi­li "Fe­da­kar ve ça­lış­kan be­le­di­ye per­so­ne­li­miz ve de­ğer­li aile­le­ri ile bir araya gel­dik.
İlçe­mi­ze hiz­met yo­lun­da sa­ha­da gös­ter­dik­le­ri gay­ret ile ça­lış­ma­la­rı­mı­za değer katan mesai ar­ka­daş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum." ifa­de­le­rin­de bu­lun­du.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —