Beykozlu Rizeliler Derneği 5. Olağan Kongresinde Mehmet YILMAZ Başkanlığa Seçildi

Güncel Haberler 29.12.2021 09:57:35 0
Beykozlu Rizeliler Derneği 5. Olağan Kongresinde Mehmet YILMAZ Başkanlığa Seçildi

Bey­koz - Ka­va­cık Ma­hal­le­si Ba­la­mir Sokak No: 5'de 26 Ara­lık 2021 Pazar günü Saat 11.30'da 5. Ola­ğan kong­re­si­ni yaptı.

Divan baş­kan­lı­ğı­na Coş­kun TOSUN, Katip üye­lik­le­re Sü­ley­man SAKLI ve Ercan TA­RAK­ÇI se­çil­di. Açı­lış ve yok­la­ma­dan sonra, saygı du­ru­şu ve İstik­lal Marşı okun­du. Kong­re baş­la­dı. Der­nek bi­na­sın­da ya­pı­lan kong­re­de sa­lon­da yoğun ka­tı­lın­dan do­la­yı otu­ra­cak yer kal­ma­dı. Önce kah­val­tı ve­ril­di. Ar­dın­dan kong­re­ye ge­çil­di.

Divan Baş­ka­nı Coş­kun TOSUN'un bil­gi­len­dir­me ko­nuş­ma­sın­dan sonra, mev­cut baş­kan Mi­ka­il AK­YIL­DI, kür­sü­ye ge­le­rek yap­tı­ğı hiz­met­ler­den, bir­lik ve be­ra­ber­lik­ten bah­set­ti.
Pan­de­mi dö­ne­mi ol­ma­sı­na rağ­men, çok güzel hiz­met­le­ri­miz oldu.
Bun­dan son­ra­da aynı he­ye­can­la se­çi­lecek yö­ne­tim­le be­ra­ber, hiz­met­le­ri­mi­ze devam ede­ce­ğiz.
Sa­mi­mi bir or­tam­da gecen kong­re­de se­çim­le­re ge­çil­di. İtti­fa­kın adayı ola­rak Meh­met YIL­MAZ, ha­zır­la­dı­ğı lis­te­yi di­va­na sundu ve oy bir­li­ği ile yeni yö­ne­tim oluş­tu.
Se­çim­den sonra Bey­koz­lu Ri­ze­li­le­rin 5. Baş­kan­lı­ğı­na se­çi­len Meh­met YIL­MAZ, kür­sü­ye ge­le­rek, emeği ge­çen­le­re te­şek­kür ve ya­pa­ca­ğı hiz­met­ler­den bah­set­ti. Meh­met YIL­MAZ'ın ko­nuş­ma­sı her türlü tak­ti­re şa­yan­dı. Al­kış­lar ara­sın­da kür­sü­den indi.
Dilek ve te­men­ni­ler bö­lü­mün­de söz alan­lar bir­lik ve be­ra­ber­lik­ten bah­set­ti­ler. Ri­ze­li­le­re böyle bir yö­ne­tim ya­kı­şır de­di­ler. Her­ke­sin yö­ne­ti­me gir­mek­te ya­rış­tı­ğı lis­te­ler, her şeyin en gü­ze­li ol­du­ğu­nu or­ta­ya koy­du­lar.
Der­nek bi­na­sı­nın Ka­va­cık'ın mer­ke­zin­de ol­ma­sı, her kesin ula­şa­bi­le­ce­ği bir ko­num­da ol­ma­sı ka­tı­lan­la­rı ol­duk­ça mutlu oldu.
Kong­re­de­ki he­ye­can kar­şı­sın­da Di­va­na su­nu­lan bir lis­te­de bir ki­şi­nin iki dö­nem­den fazla baş­kan­lı­ğa se­çi­le­me­ye­ce­ği karar al­tı­na alın­dı.
Yeni Ça­ye­li Ga­ze­te­si ola­rak, Bey­koz Ri­ze­li­ler Der­ne­ği Yö­ne­ti­mi­ne ba­şa­rı­lar diler, İstan­bul'da bir ad­re­si­miz­de ol­du­ğu­nu da be­lirt­mek is­te­riz.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °