Çaykur Rizespor, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Güncel Haberler 7.01.2022 10:16:59 0
Çaykur Rizespor, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'deki tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por, ikin­ci yarı ha­zır­lı­la­rı­nı çift ant­ren­man ile sür­dür­dü.

Tec­rü­be­li sto­pe­r Selim Ay ve file bek­çi­si Gök­han Akkan ile söz­leş­me uza­tan Çay­kur Ri­zes­por ligde ilk dev­re­nin bit­me­si­ne rağ­men ara ver­me­ye­rek ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Günü çift ant­ren­man ile bi­ti­ren Çay­kur Ri­zes­por, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­rin­de Tek­nik Di­rek­tör Hamza Ham­za­oğ­lu yö­ne­ti­min­de ger­çek­leş­ti­ri­len ilk ant­ren­man­da kon­dis­yon ağır­lık­lı ça­lış­tı.
Günün ikin­ci ant­ren­ma­nı ise ısın­ma ha­re­ket­le­ri ile baş­la­yan yeşil ma­vi­li eki­bin top kap­ma­ca ile devam eden ant­ren­ma­nı çift kale maç ile son buldu.
4 oyun­cu ant­ren­ma­na çık­ma­dı
Öte yan­dan Alper Potuk, Loic Remy, Joel Poh­jan­pa­lo ve Se­bas­ti­an Hol­men sa­kat­lık­la­rı ne­de­niy­le ta­kım­la bir­lik­te ant­ren­ma­na çık­ma­dı.
Takım 4 gün­lük tatil ge­çi­recek
Süper Lig'in Ka­ra­de­niz ekip­le­rin­den Çay­kur Ri­zes­por 30 Ara­lık'da ger­çek­le­şecek son ant­ren­ma­nın ar­dın­dan ara ve­recek. Takım 4 gün sü­recek ta­ti­lin ar­dın­dan ye­ni­den Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde top­la­na­rak ligin kalan ya­rı­sı için ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dür­me­ye devam edecek.

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °