Ç. Rizespor'un hedefinde yerli oyuncular var

Güncel Haberler 5.01.2022 10:32:27 0
Ç. Rizespor

Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, "Ara trans­fer­de ağır­lı­ğı­mı­zı daha çok yerli fut­bol­cu­lar üze­ri­ne ver­me­li­yiz.' dedi.

Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, al­ter­na­tif ola­bi­lecek oyun­cu­lar­la il­gi­li gö­rüş­me­le­re devam et­tik­le­ri­ni be­lir­te­rek, "Hem ya­ban­cı kon­ten­jan ko­nu­su hem de eko­no­mik durum ku­lüp­le­ri daha çok zor­la­ya­cak ol­du­ğun­dan yerli oyun­cu­lar­la il­gi­li daha ciddi ça­lış­ma­lar ya­pı­yo­ruz. Ho­ca­mı­zın ta­le­bi de daha çok yerli oyun­cu­lar üze­rin­de.
Sos­yal med­ya­da bir­çok isim gö­rü­yo­rum.
Açık­ça­sı bun­la­rın ço­ğu­nu bende ilk defa orada gö­rü­yo­rum. Eksik ol­du­ğu­muz po­zis­yon­la­rı ve ho­ca­mı­zın ver­miş ol­du­ğu rapor doğ­rul­tu­sun­da on­la­rın kendi tek­nik ekip­le­ri­nin ça­lı­şıp de­ğer­len­dir­dik­le­ri isim­le­rin hem ku­lüp­le­riy­le hem de me­na­jer­le­ri üze­rin­de gö­rü­şe­rek bu sü­re­ci devam et­tiri­yo­ruz" diye ko­nuş­tu.
Çay­kur Ri­zes­por ku­lü­bü­nün her ku­ru­şu­nu kendi cep­le­rin­de­ki pa­ra­dan çok önem­se­dik­le­ri­ni kay­de­den Se­li­moğ­lu, "Do­la­yı­sıy­la bu an­lam­da büyük ma­li­yet­ler söz ko­nu­su ola­bi­lir. Bunu oyun­cu­la­rı­mız­la da ko­nu­şa­rak iler­let­mek du­ru­mun­da­yız.
İki ta­ra­fın da ka­za­na­bi­le­ce­ği bir nok­ta­da on­lar­la orta nok­ta­da bu­lu­şa­bi­lir­sek, böyle bir yol iz­le­necek. Ho­ca­mız olaya şöyle ba­kı­yor, gi­der­ler gi­der­ler ama ka­lır­lar­sa benim 2'nci ya­rı­da bu oyun­cu­lar­la devam etmem lazım. Bu nok­ta­da ikin­ci ya­rı­da yol­la­rı­mı­zı ayır­ma­da kesin olan Nat­han Mon­zan­go isim­li oyun­cu­mu­zu ki­ra­la­mış­tık zaten, onu geri gön­de­ri­yo­ruz. Şu an için açık­ta olan 23 yaş altı bir ya­ban­cı oyun­cu kon­ten­ja­nı­mız var. Bunun ha­ri­cin­de­ki­le­ri zaman içe­ri­sin­de gö­re­ce­ğiz" şek­lin­de ko­nuş­tu.
'İNCE ELEYİP SIK DO­KU­NU­YOR'

Son güne kadar her şeyin ola­bi­le­ce­ği­ni be­lir­ten Se­li­moğ­lu, "12 Ocak'ta baş­la­yıp Şubat'ın 5'ine kadar devam edecek bir trans­fer dö­ne­mi var. Son güne kadar her şey ola­bi­lir. Biz şu anda ağır­lı­ğı­mı­zı daha çok yer­li­ler üze­ri­ne ver­me­li­yiz. Ya­ban­cı trans­fer ko­nu­su biraz daha takım içe­ri­sin­de­ki ar­ka­daş­la­rı­mı­zın gi­di­şa­tı­na göre belli ola­cak. Dü­şün­dü­ğü­müz oyun­cu­la­rın hemen hemen ta­ma­mı yine Süper Lig oyun­cu­la­rı. Bu­lun­duk­la­rı ta­kım­lar­da forma şansı bu­la­ma­yan bir­çok kıy­met­li, pa­ha­lı oyun­cu­la­rın ol­du­ğu­nu di­ye­bi­li­rim. Bizim ta­kı­mı­mız­da ho­ca­mı­zın gü­ve­nip, biz­de­ki boş­luk­la­rı­nı ka­pa­ta­bi­le­ce­ği­ne inan­dı­ğı isim­ler bun­lar. Çok isim var, çok fazla ince ele­yip sık do­ku­nu­yor. Tek­nik plat­form­lar tabii ki biz­den daha sağ­lık­lı gözle ba­kı­yor­lar. Çok fazla isim ara­sın­dan bizim ih­ti­ya­cı­mız olan bir­kaç tane. Belli bir aşa­ma­ya da gel­dik sa­yı­lır. Alt lig­ler­den değil daha çok Süper Lig'deki ta­kım­lar­dan di­ye­bi­li­rim" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °