Tarih: 05.01.2022 10:45

ÇAYKURSPOR KULÜBÜ BAŞKANI ALİM, GÜREŞ ŞAMPİYONU SPORCUSUNU TEBRİK ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Çay­kur Genel Müdür ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, geçen hafta Sa­kar­ya Ser­di­van Spor sa­lo­nun­da dü­zen­le­nen, Bü­yük­ler Gre­ko­ro­men Güreş Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sın­da, 87 ki­lo­da Tür­ki­ye üçün­cü­lü­ğüy­le bronz ma­dal­ya ka­za­nan Meh­met Ali Kü­çü­kos­man'ı ma­ka­mın­da kabul ede­rek, ba­şa­rı pla­ke­tiy­le bir­lik­te Çay­kur çay çe­şit­le­rin­den he­di­ye etti.

Sa­kar­ya Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si'nin ev sa­hip­li­ğin­de ger­çek­leş­ti­ri­len, Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı, Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu Bü­yük­ler Gre­ko­ro­men Güreş Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­sı da, 87 ki­lo­da Tür­ki­ye üçün­cü­sü olan, Çay­kurs­por Güreş Ku­lü­bü Spor­cu­su eği­tim­ci Meh­met Ali Kü­çü­kos­man'ın, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Yusuf Ziya Alim'i, elde etmiş ol­du­ğu bronz ma­dal­ya ile bir­lik­te zi­ya­re­ti­ne, Çay­kurs­por Ku­lü­bü As Baş­ka­nı Mahir Bi­be­re­oğ­lu, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Güreş Tek­nik Di­rek­tö­rü Rüs­tem Ko­yun­cu ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü Mü­dü­rü Bay­ram Ali Ka­val­cı'da eşlik et­ti­ler.
Şam­pi­yon gü­reş­çi­yi teb­rik ka­bu­lün­de ko­nu­şan, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve Çay­kurs­por Ku­lü­bü Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM, "Rize'mize, Çay­kurs­por ku­lü­bü­mü­ze ve aile­ni­ze ka­zan­dır­mış ol­du­ğun bu ba­şa­rı­nın de­va­mın­da in­şal­lah ge­lecek ay­lar­da ger­çek­le­şecek olan şam­pi­yo­na­lar­da altın ma­dal­ya ka­zan­ma ba­şa­rı­sı­nı da elde ede­ce­ği­ni­ze ina­nı­yo­rum.
Ata spo­ru­muz ola­rak ül­ke­mi­ze en çok altın ma­dal­ya ka­zan­dı­ran güreş spo­ru­mu­zu çok önem­si­yo­ruz.
Tür­ki­ye'nin en eski güreş ku­lüp­le­rin­den olan Çay­kurs­por güreş ku­lü­bü­müz geç­miş yıl­lar­da ül­ke­mi­ze ka­zan­dır­mış ol­du­ğu, çok önemi şam­pi­yon­luk­lar her ku­lü­be nasip ol­ma­mış­tır.
Çay­kurs­por güreş Ku­lü­bü­müz ta­ri­hin­de, Olim­pi­yat, Dünya ve Av­ru­pa şam­pi­yon­la­rı­nı çı­kar­tan, bugün Tür­ki­ye Güreş Fe­de­ras­yo­nu Süper li­gi­nin önem­li ta­kım­la­rın­dan bir­si­dir.
Kulüp ola­rak alt y7a­pı­sı çok güçlü olan ve yakın ge­le­cek­te hiz­me­te gi­recek olan yeni mo­dern güreş te­sis­le­riy­le, Ata spo­ru­muz Türk gü­re­şi­ne gerek ulus­la­ra­ra­sı mü­sa­ba­ka­lar­da, ge­rek­se yurt içi şam­pi­yon­luk­lar­da çok daha büyük ba­şa­rı­lar elde et­me­ni­zi di­li­yo­rum. "dedi.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Çay­kurs­por Basın Bü­ro­su




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —