SANA MİNNETTARIZ Ahmet Hamdi İSHAKOĞLU

Güncel Haberler 6.01.2022 09:31:18 0
SANA MİNNETTARIZ Ahmet Hamdi İSHAKOĞLU

İlçe­mi­zin ye­tiş­tir­miş ol­du­ğu de­ğer­ler­den bir ta­ne­si olan Mer­hum Ahmet Hamdi İSHA­KOĞ­LU ara­mız­dan ay­rı­lı­şı­nın 16. yıl dö­nü­mü.

Ahmet Hamdi İSHAKOĞLU sa­de­ce ba­şa­rı­lı bir iş adamı ola­rak biz­le­ri Ulu­sal alan­la­ra tem­sil et­me­di. İstan­bul Eği­tim Vakfı, Tür­ki­ye Milli Kül­tür Vakfı, İslam İlim­ler Vakfı, İş Dün­ya­sı Vakfı, Be­yoğ­lu Eği­tim ve Kül­tür Vakfı, Tak­sim Camii Kül­tür ve Sanat Vakfı, Ça­ye­li Kül­tür Vakfı, Rize Kül­tür ve Da­ya­nış­ma Va­kıf­la­rı­nın ku­ru­cu­la­rın­dan olup uzun süre yö­ne­tim ku­ru­lu üye­lik­le­ri­ni ya­pa­rak da biz­le­ri sivil top­lum ala­nın­da ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de tem­sil et­ti.
Aynı za­man­da ken­di­si ül­ke­mi­zin­de ye­tiş­tir­miş ol­du­ğu ha­yır­se­ver­lik ko­nu­sun­da­ki de­ğer­ler­den bi­ri­dir. Sa­de­ce il­çe­miz­de 1 İlköğ­re­tim Okulu, 1 Sağ­lık Mes­lek Li­se­si, 1 De­niz­ci­lik Mes­lek Li­se­si, 1 Cami, İsha­koğ­lu Dev­let Has­ta­ne­si, Sağ­lık Mes­lek Li­se­si ve Ahmet Hamdi - Nur­zan İsha­koğ­lu Ana­do­lu Li­se­si , Doğal Yaşam Mü­ze­si gibi eser­le­ri il­çe­mi­ze ka­zan­dır­dı. Bu büyük eser­le­ri il­çe­mi­ze ka­zan­dı­ran pek ço­ğu­nu genç­le­re ar­ma­ğan eden, ken­di­si gibi güzel in­san­la­rın ye­tiş­me­sin­de ini­si­ya­tif alıp katkı sunan Ahmet Hamdi İSHAKOĞLU'nun ara­mız­dan ay­rı­lı­şı­nın. 16.Yılı ve­si­le­si ile başta ken­di­si olmak üzere, tüm İsha­koğ­lu aile­sin­den ahi­re­te in­ti­kal eden­le­re bir kez daha yüce ALLAH'tan Rah­met, Ha­yat­ta olan­la­ra Sağ­lık Afi­yet huzur dolu bir ömür di­li­yo­ruz. İlçe­miz adına yap­mış ol­du­ğu­nuz her­şey için te­şek­kür­ ederiz.


Haber-Foto: Vatan KARAKAŞ


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °