Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart Rize için protokole imza attı

Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart Rize için protokole imza attı

Rize Eski Mil­let­ve­ki­li Ab­dül­ka­dir Kart'ın ha­yır­se­ver ola­rak Rize Mer­kez Pek­mez­li Köyü'nde ya­pa­ca­ğı 'Hu­zu­re­vi, Yaşlı ve Bakım Re­ha­bi­li­tas­yon Mer­ke­zi' için pro­to­kol im­za­lan­dı.

Va­li­lik ma­ka­mın­da ger­çek­leş­ti­ri­len imza tö­re­nin­de; ya­pı­mı plan­la­nan hu­zu­re­vi, yaşlı ve bakım re­ha­bi­li­tas­yon mer­ke­zi için Rize Va­li­si Kemal Çeber ve ha­yır­se­ver işa­da­mı Rize Eski Mil­let­ve­ki­li Ab­dül­ka­dir Kart ara­sın­da pro­to­kol im­za­lan­dı.
Tö­ren­de ko­nu­şan Vali Çeber, Rize için önem­li bir pro­je­nin ha­ya­ta ge­çi­ril­di­ği­ni ifade ede­rek, "100 kişi ka­pa­si­te­li ola­rak ya­pıl­ma­sı plan­la­nan bu proje ile bir­lik­te de­ğer­li bü­yük­le­ri­mi­ze daha güzel hiz­met­ler su­na­bil­me im­ka­nı elde ede­ce­ğiz. Mo­dern mi­ma­ri ve Rize mi­ma­ri­si­nin bir­le­şi­mi ile ya­pı­la­cak olan mer­kez, ili­miz için önem­li bir ih­ti­yaç gi­de­ril­miş ola­cak­tır. Bi­lin­di­ği gibi ili­miz­de ger­çek­leş­ti­ri­len pro­je­le­rin büyük bir kıs­mın­da ha­yır­se­ver­le­ri­mi­zin önem­li kat­kı­la­rı bu­lun­mak­ta­dır. Bu gün pro­to­ko­lü­nü im­za­la­dı­ğı­mız ve ili­miz için önem arz eden bu pro­je­de ha­yır­se­ver işa­da­mı­mız Rize Eski Mil­let­ve­ki­li­miz Ab­dül­ka­dir Kart ta­ra­fın­dan hayat ge­çi­ri­li­yor. Ken­di­si­ne ili­mi­ze ver­miş ol­du­ğu kat­kı­lar­dan ötürü te­şek­kür edi­yo­rum" dedi.
Ha­yır­se­ver işa­da­mı Rize eski Mil­let­ve­ki­li Ab­dül­ka­dir Kart'ta Rize'ye hiz­met et­mek­ten büyük bir mut­lu­luk duy­du­ğu­nu ifade ede­rek, ya­pı­la­cak olan hu­zu­re­vi, yaşlı ve bakım re­ha­bi­li­tas­yon mer­ke­zi­nin ili­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı te­men­ni­sin­de bu­lun­du. Ger­çek­leş­ti­ri­len pro­to­kol imza tö­re­nin­de Rize Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler Mü­dü­rü İdris Al­tun­taş'ta hazır bu­lun­du.


Haber Merkezi