MÜSİAD'DAN RİZEPORTLOJİSTİK'A ZİYARET

MÜSİAD

MÜSİAD Rize Şube Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri ri­ze­port­lo­jis­ti­ki zi­ya­ret ede­rek Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Asım Çil­li­oğ­lu'ndan ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bilgi al­dı­lar.

Rize Li­ma­nı iş­let­me­ci­si ri­ze­port­lo­jis­tik Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Asım Çil­li­oğ­lu gö­rev­le­ri­ne yeni se­çi­len Rize MÜSİAD Baş­ka­nı Taner Yel­ken­ci ve ar­ka­daş­la­rı­nın zi­ya­re­tin­den mem­nun kal­dık­la­rı­nı söy­le­ye­rek'' Rize MÜSİAD 2021 de­ği­şi­min­den sonra yeni dönem baş­kan­lı­ğa se­çi­len Taner Yel­ken­ci ar­ka­daş­la­rı ile ku­rum­sal ri­ze­port­lo­jis­tik fir­ma­mı­zı iade­yi zi­ya­re­te gel­di­ler.
Kendi iş­le­rin­de Sa­na­yi­ci ve is­tih­dam ya­ra­tan Baş­kan Taner Yel­ken­ci ti­ca­ret, sa­na­yi, ih­ra­ca­ta bakış açısı hak­kın­da istek ve dü­şün­ce­le­ri şah­sı­mı mem­nun etti. MÜSİAD Rize ve yö­ne­tim­de­ki ar­ka­daş­la­ra; 2022 yı­lın­da ye­ni­le­necek olan ve aday ol­du­ğum RTSO Baş­ka­nı se­çil­me ha­lin­de eleş­ti­ri­le­ri­ne şim­di­den ha­zı­rım. Oda yö­ne­tim ve mec­li­sin ka­pa­lı ka­pı­lar ar­dın­da yö­ne­til­me­si­ne asla izin ver­me­ye­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı­nı ver­dim'' dedi.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU