ANAYURTTA ŞEHİTLER İÇİN İÇME SUYU

Güncel Haberler 21.01.2022 10:18:30 0
ANAYURTTA ŞEHİTLER İÇİN İÇME SUYU

Ana­yurt Güney Tür­kis­tan da içme suyu sı­kın­tı­sı ya­şa­nan köy­ler­de Tür­ki­ye'den içme suyu çeş­me­le­ri ya­pıl­ma­ya devam edi­yor.

Kadim Yurt­lar Der­ne­ği ta­ra­fın­dan devam edi­len içme suyu çeş­me­si­ni bu kez Özel Ha­re­kat­çı Şe­hit­ler Hamza, Fatih Doğan, Cihat Şahin ve Şehit Jan­dar­ma Ko­man­do Er Erdal Kun­dak için hay­rat ola­rak Ce­viz­can kö­yün­de Özel Ha­re­kat­çı mes­lek­taş­la­rı bir İçme Suyu Hay­ra­tı aç­tır­dı..
Proje ala­nı­mı­zı bizde bu güzel hiz­met için de­ğer­len­dir­dik.
Kadim Yurt­lar Der­ne­ğin­den ya­pı­lan açık­la­ma­da'' Hay­rat Köyün yanı ba­şın­da­ki Cami alanı için­de ve çev­re­de bir tane ye­şil­lik yok ve ağaç­lan­dır­mak ge­re­ki­yor alanı ağaç­lan­dır­mak köy adına önem­li, Özel Ha­re­kat Şe­hit­le­ri­miz için­de isim­le­ri­nin ya­şa­tıl­ma­sı adına önem­li.
15 gün sonra o coğ­raf­ya da Fide dikim mev­si­mi baş­lı­yor.
Kadim Yurt­lar Der­ne­ği ola­rak biz 100 fide des­tek ve­ri­yo­ruz.
Ha­yır­se­ver­le­rin des­te­ği olur­sa bu­ra­sı­nı gü­zel­ce ağaç­lan­dır­mak is­ti­yo­ruz. Der­ne­ği­miz ağaç dikme kam­pan­ya­sı­nı şim­di­lik 100 fidan ile baş­la­tı­yor. İçme suyu hay­ra­tı Şehit Özel Ha­re­kat Po­lis­le­ri­mi­zin mesai ar­ka­daş­la­rı­nın des­te­ği ile ya­pıl­dı. Allah kabul ve mak­bul etsin, Kul­la­nan­la­ra şifa olsun. Bu hay­ra­ta hayat bul­du­ran kar­deş­le­ri­me te­şek­kür edi­yo­rum. Hayır sa­hip­le­rin­den ve hayat bul­du­ran kar­deş­le­rim­den Allah razı olsun' 'de­nil­di.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °