"Gol üretme konusunda sıkıntı yaşadık"

Güncel Haberler 26.01.2022 09:53:15 0

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,

"Gol üretme konusunda sıkıntı yaşadık"

Ha­tays­por ma­çı­nın ar­dın­dan ko­nu­şan Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hamza Ham­za­oğ­lu, Oyun ve mü­ca­de­le ola­rak ta­kı­mın­dan mem­nu­num ama gol üret­me ko­nu­sun­da sı­kın­tı­lı ol­duk­la­rı­nı söy­le­di.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haf­ta­sın­da dep­las­man­da kar­şı­laş­tı­ğı Ata­kaş Ha­tays­por ile gol­süz be­ra­be­re kalan Çay­kur Ri­zes­por'da Tek­nik Di­rek­tör Hamza Ham­za­oğ­lu, mü­ca­de­le son­ra­sı basın top­lan­tı­sın­da açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.
De­ne­yim­li ça­lış­tı­rı­cı, Ha­tays­por'un tem­po­lu ve bas­kı­lı oy­na­ya­ca­ğı­nı bil­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek, "Bugün ya­ra­lı bir Ha­tays­por'a karşı çık­tık. Onlar da geçen maçı unut­tur­mak için ol­duk­ça is­tek­li ve ar­zu­lu oy­na­dı­lar. Biz oyu­nun tem­po­su­nu bek­li­yor­duk zaten, bas­kı­lı oy­na­ya­cak­la­rı­nı bi­li­yor­duk. İlk ya­rı­da oyun ola­rak başa baş geçti gibi fakat biz is­te­di­ği­miz şey­le­ri çok fazla ya­pa­ma­dık. Üç gün önce bir maç daha oy­na­dık, se­ya­hat, onun yor­gun­lu­ğu biraz göz­lem­len­di, aynı ta­kım­la çık­tı­ğı­mız için. İkinci ya­rı­ya çı­kar­ken de­ği­şik­lik­le­ri yap­tık, biraz daha bir 10 da­ki­ka iyi gö­rün­tü ser­gi­le­dik.
Sonra yine ra­ki­be ver­dik oyunu. Daha sonra tek­rar ele aldık ve maç so­nu­na kadar sür­dür­dük. Oyun ve mü­ca­de­le ola­rak ta­kı­mın­dan mem­nu­num ama gol üret­me ko­nu­sun­da sı­kın­tı­lıy­dık. Biraz daha po­zis­yon üre­te­bil­me­liy­dik, daha net po­zis­yon­lar ya­ka­la­ya­bil­me­liy­dik. Bu ko­nu­da ek­sik­ler vardı ama so­nuç­ta dep­las­man­dan 1 pu­an­la dö­nü­yo­ruz. Milli takım ara­sın­da evi­miz­de oy­na­ya­ca­ğı­mız Adana De­mirs­por ma­çı­na ha­zır­la­na­ca­ğız" dedi.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °