Çayeli Bakır İşletmelerinden Temel Madencilik Eğitimi Duyurusu

Güncel Haberler 27.01.2022 09:36:57 0
Çayeli Bakır İşletmelerinden Temel Madencilik Eğitimi Duyurusu

Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri (ÇBİ) ta­ra­fın­dan Temel Ma­den­ci­lik Eği­ti­mi (TME) kap­sa­mın­da mes­le­ki eği­tim­ler ve­ri­le­cek­tir.

Ça­ye­li Bakır İşlet­me­le­ri (ÇBİ) ta­ra­fın­dan Temel Ma­den­ci­lik Eği­ti­mi (TME) kap­sa­mın­da mes­le­ki eği­tim­ler ve­ri­le­cek­tir. Prog­ram kap­sa­mın­da Ye­ral­tı Me­ka­ni­ze Metal Ma­den­ci­li­ği, Cev­her Ha­zır­la­ma, Plat­form Ope­ra­tör­lü­ğü (per­so­nel ve yük yük­sel­ti­ci), Mik­ser Ope­ra­tör­lü­ğü ve İş Kam­yo­nu Ope­ra­tör­lü­ğü eği­tim­le­ri ve­ri­le­cek­tir. Prog­ra­ma 14 ka­tı­lım­cı kabul edi­lecek, eği­tim­ler 8 ay sü­recek ve ka­tı­lım­cı­la­ra as­ga­ri ücret öde­ne­cek­tir.
Prog­ra­ma kabul edi­len aday­lar tesis, la­bo­ra­tu­var ve yer altı ope­ras­yon­la­rı­na göre ay­rı­la­rak eği­tim ala­cak­lar­dır.
Temel Ma­den­ci­lik Eği­ti­mi'ne ka­tıl­ma­ya hak ka­za­nan­la­rı be­lir­le­mek için Sos­yal Fon­lar Ko­mi­te­si­nin de­ğer­len­dir­me­si­ne göre; ön­ce­lik­le ki­şi­le­rin sınav sonuç pu­anı­na ba­kı­la­cak­tır. Pu­an­la­rın eşit ol­ma­sı ha­lin­de ise ki­şi­le­rin eği­tim du­ru­mu­na ba­kı­la­cak­tır. Eği­tim du­rum­la­rı­nın eşit ol­ma­sı ha­lin­de ise ma­hal­le kon­ten­ja­nı uy­gu­la­ma­sı ya­pı­la­cak­tır.
Prog­ra­ma kabul edi­lecek ki­şi­ler­de ara­nan ni­te­lik­ler aşa­ğı­da­ki gi­bi­dir:
20.01.2022 ta­ri­hin­den önce Ma­den­li Bel­de­si nü­fu­su­na ka­yıt­lı olmak.
18 ya­şı­nı ta­mam­la­mış olmak.
Sa­bı­ka kaydı ol­ma­mak.
ÇBİ işe baş­la­ma şart­la­rı­na uygun olmak (iş yeri he­ki­mi onayı, madde ta­ra­ma tes­ti­ni geç­mek)
Her­han­gi bir iş ma­ki­ne­si resmi ope­ra­tör bel­ge­si­ne sahip ol­ma­mak (ter­ci­hen).
Daha önce TME prog­ra­mı­na ka­tıl­ma­mış olmak.
Ye­ral­tın­da ve ağır ve teh­li­ke­li iş­ler­de (ATİ) ça­lış­ma­ya uygun olmak.
Var­di­ya­lı ça­lış­ma­ya uygun olmak.
İşe gidiş ge­liş­ler­de ula­şım prob­le­mi ya­şa­ma­mak.
Göz­lem ya­pa­bil­mek, kon­sant­ras­yon ve men­tal so­run­lar ya­şa­ma­mak, el be­ce­ri­si ge­rek­ti­ren iş­le­re yat­kın olmak, stres yö­ne­ti­min­de ve ile­ti­şim be­ce­ri­le­rin­de yet­kin olmak.
Prog­ra­ma baş­vur­mak is­te­yen ki­şi­le­rin en geç 31 Ocak 2022 Pa­zar­te­si günü saat 16:00'a kadar; nüfus cüz­da­nı fo­to­ko­pi­si, nüfus kayıt ör­ne­ği, adli sicil kaydı ve son mezun ol­du­ğu oku­lun dip­lo­ma­sı/me­zu­ni­yet bel­ge­si ile bir­lik­te ÇBİ Gü­ven­lik Ofisi'ne şah­sen mü­ra­ca­at ede­rek baş­vu­ru­da bu­lun­ma­la­rı ge­rek­mek­te­dir.
Ay­rı­ca, Ma­den­li nü­fu­su­na ka­yıt­lı olan ya da ebe­veyn­le­ri (anne, baba) ÇBİ ça­lı­şa­nı/emek­li­si olan Maden Mü­hen­dis­li­ği me­zun­la­rı da TME prog­ra­mı­na baş­vu­ru ya­pa­bi­le­cek­ler­dir.
Not: Eği­tim prog­ra­mı­na baş­vur­mak veya kabul edil­mek, ka­tı­lım­cı­la­rın ÇBİ ta­ra­fın­dan işe alı­na­ca­ğı an­la­mı­na gel­mez. Baş­vu­ru bel­ge­le­ri­ni ek­sik­siz bir şe­kil­de tes­lim et­me­yen­le­rin baş­vu­ru­la­rı de­ğer­len­di­ril­me­ye­cek­tir.
Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °