'Milli Arada Eksiklerimizi Tamamlayacağız'

Çaykur Rizespor Başkan yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu,

'Milli Arada Eksiklerimizi Tamamlayacağız'

Çay­kur Ri­zes­por Baş­kan yar­dım­cı­sı ve Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, milli arada trans­fer­le­ri ta­mam­la­ma­ya ça­lı­şa­cak­la­rı­nı kay­det­ti. Se­li­moğ­lu bir sto­per, bir sağ bek, bir sol bek, bir on li­be­ro trans­fer ede­cek­le­ri­ni kay­det­ti.

Çay­kur Ri­zes­por basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, trans­fer için yoğun bir çaba har­ca­dık­la­rı­nı kay­de­de­rek, "Şu an iki ya­ban­cı oyun­cu ile an­laş­tık. Kad­ro­muz­dan 2 oyun­cu gön­der­mek is­ti­yo­ruz. Bu hafta gön­de­re­ce­ği­miz oyun­cu­la­rı gön­de­rip an­laş­tı­ğı­mız 2 ya­ban­cı oyun­cu­ya imza at­tır­ma­yı plan­lı­yo­ruz. Bizde kad­ro­mu­zun trans­fe­re ih­ti­ya­cı ol­du­ğu­nun far­kın­da­yız ama öyle hemen bu işler ol­mu­yor, zaman alı­yor. Ta­raf­ta­rı­mız az sab­re­der­se 4-5 oyun­cu daha al­ma­yı he­def­li­yo­ruz" dedi.
Se­li­moğ­lu şu ana kadar 2 yerli oyun­cu al­dık­la­rı­nı kay­de­de­rek, " 2 ya­ban­cı, 3 yerli daha trans­fer ya­pa­ca­ğız. Ya­ban­cı oyun­cu­lar­la an­laş­tık. Yerli oyun­cu­lar­la da ufak tefek pü­rüz­ler var. Milli takım ara­sın­da bu pü­rüz­le­ri gi­de­rip, en kısa sü­re­de bu oyun­cu­la­ra Ard arda im­za­la­rı at­tı­ra­ca­ğız. Ge­lecek yıl sa­ha­da 5 yerli oyun­cu ola­cak. Bu ne­den­le yerli oyun­cu­ya ön­ce­lik ver­dik" dedi.

Haber Merkezi