İKİZDERE BELEDİYESİ HAYVANLARI UNUTMADI

Güncel Haberler 2.02.2022 09:50:30 0
İKİZDERE BELEDİYESİ HAYVANLARI UNUTMADI

Kar yağ­ma­sıy­la aç ve açık­ta ka­la­bi­lecek sokak hay­van­la­rı­nı unut­ma­yan İkiz­de­re Be­le­di­ye­si yem yar­dı­mın­da bu­lun­du.

Kar yağ­ma­sıy­la mağ­dur olan sokak hay­van­la­rı­na yem yar­dı­mı yap­tık­la­rı­nı söy­le­yen MHP li İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz' 'so­kak­ta, dı­şar­da ka­lan­lar­da Allah'ın ya­rat­tı­ğı can­lı­lar­dır. Kedi ve kö­pek­ler­den dı­şar­da ka­la­rak açlık çeken ol­du­ğu­nu söy­le­di­ler. Bu ih­ti­ya­ca du­yar­sız ka­la­maz­dık.
Be­le­di­ye ola­rak im­kan­la­rı­mız da­hi­lin­de yem yar­dı­mı ya­pı­yo­ruz. Dı­şa­rı­sı kar boran. Ma­hal­le­le­ri­miz­de kış do­lay­sı ile nüfus bo­şal­ma­sı var ses­siz can­la­rı­mız (kedi ve köpek) yemek bul­ma­da zor­la­nı­yor ve açık olan ma­hal­le sa­kin­le­ri­mi­zin ka­pı­la­rı­na do­lu­şu­yor.
Sağ ol­sun­lar ma­hal­le sa­kin­le­ri­miz büyük des­tek ve­ri­yor bu can­la­ra, ola­bil­di­ğin­ce kapı ön­le­ri­ne sokak hay­van­la­rı için bir kap yemek ko­yu­yor. Biz­ler de bu güzel yü­rek­li in­san­la­rı­mı­zın yük­le­ri­ni ha­fif­let­mek için biz­le­re des­tek olan yüce gö­nül­lü güzel in­san­la­rın des­te­ği ile al­dı­ğı­mız ma­ma­la­rı ma­hal­le­li­mi­ze da­ğı­tı­yo­ruz. Des­tek olan yüce gö­nül­lü in­san­la­rı­mız­dan Allah razı olsun.-Her kim bir açı do­yu­ra bin açı do­yur­muş gibi sevap alır'' dedi.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °