Tarih: 03.02.2022 09:29

İlçemize Yapılacak Hastanenin Projesi İhaleye Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Işık gö­rün­dü! Uzun za­man­dır ko­nu­şu­lan il­çe­mi­ze ya­pıl­ma­sı plan­la­nan has­ta­ne­nin pro­je­si iha­le­ye çıktı.

Uzun za­man­dır si­ya­si­le­rin­de di­lin­de olan Ça­ye­li 50 Ya­tak­lı Dev­let Has­ta­ne­si­nin proje işi için Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı iha­le­ye çıktı. Pro­je­nin ihale edil­me­si ile bir­lik­te AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak Ka­ra­han bu ha­be­ri va­tan­daş­lar ile sos­yal meyda he­sa­bı üze­rin­den du­yur­du.
Ka­ra­han yap­tı­ğı pay­la­şım­da ekap­ta yer alan ihale bil­gi­si­nin ekran gö­rün­tü­sü ve tem­si­li fo­toğ­raf­la il­çe­ye ha­yır­lı olsun dedi.
İshak Ka­ra­han'ın Pay­la­şı­mı şu şe­kil­dey­di
Çok bek­le­dik, çok gay­ret ettik, sa­yı­sız mü­ca­de­le­ler ver­dik, söz ver­dik ge­ci­kin­ce mah­cup olduk ama artık ham­dol­sun son aşa­ma­ya gel­dik…
İlçe­miz­de ya­pı­mı için biz­zat Cum­hur­baş­ka­nı­mız ta­ra­fın­dan sözü ve­ri­len 50 Ya­tak­lı Has­ta­ne için iha­le­si 10.02.2022 ta­ri­hin­de ya­pıl­mak üzere, Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan ya­pı­lan Proje İha­le­si'nin ilanı EKAP'ta ya­yın­lan­dı.
Biz­zat Sn Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın hi­ma­ye­le­rin­de yü­rü­yen bu sü­reç­te emeği geçen her­ke­se, başta Genel Baş­kan Yar­dım­cı­mız Sn Ha­ya­ti YA­ZI­CI olmak üzere ili­miz Mil­let­ve­kil­le­ri­ne, İl Baş­ka­nı­mı­za ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­ne, Sağ­lık İl Mü­dü­rü­müz Sn Mus­ta­fa Tepe başta olmak üzere ili­miz­de ve il­çe­miz­de görev yapan tüm Sağ­lık Per­so­ne­li­ne, Sağ­lık Ba­ka­nı­mız ve Bakan Yar­dım­cı­la­rı­mı­za, bu sü­reç­te hiç bir zaman des­te­ği­ni eksik ey­le­me­yen Ak Parti̇ Ça­ye­li İlçe Teş­ki­la­tı­mı­zın tüm pay­daş­la­rı­na ve de Cum­hur İtti­fa­kı pay­da­şı­mız MHP İlçe Teş­ki­la­tı­na ayrı ayrı şük­ran­la­rı­mı su­na­rım.
Ya­pı­la­cak olan "Projeİha­le­si" son­ra­sın­da çı­kı­la­cak olan "Yapım İha­le­si"nin de her an ta­kipçi­si ola­ca­ğız…


Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —