7-9 ŞUBAT'TA DAĞCILIK HAKEM YETİŞTİRME KURSU VAR

7-9 ŞUBAT

Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz sos­yal medya he­sa­bın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da İkiz­de­re il­çe­sin­de Tür­ki­ye Dağ­cı­lık Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan Dağ Ka­ya­ğı Hakem ye­tiş­tir­me kursu açı­la­ca­ğı­nı açık­la­dı.

İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz'' Doğa spor­la­rın­da il­çe­mi­zin ge­liş­me­si ve bu tür spor­la­ra tek­nik alt­ya­pı oluş­tur­ma­sı açı­sın­dan bu or­ga­ni­zas­yon çok önem­li.
Bir sev­da­mız var ve bu he­de­fi­miz doğ­rul­tu­sun­da var gü­cü­müz­le ça­lı­şı­yo­ruz, ça­lı­şa­ca­ğız. Tür­ki­ye Dağ­cı­lık Fe­de­ras­yo­nu ta­ra­fın­dan Dağ Ka­ya­ğı Aday Hakem Ye­tiş­tir­me Kursu Rize'nin İkiz­de­re il­çe­sin­de dü­zen­le­ne­cek­tir.
Gö­rev­li ve Ka­tı­lım­cı lis­te­si aşa­ğı­da ve­ril­miş­tir.
Gö­rev­li ve Ka­tı­lım­cı Lis­te­si
Kurs Adı: Dağ Ka­ya­ğı Aday Hakem Ye­tiş­tir­me Kur­su-Ri­ze, İkiz­de­re
Kurs Ta­ri­hi: 07-09 Şubat 2022 (3 Gün)
Kurs Yeri: İkiz­de­re Öğ­ret­me­ne­vi, Rize İkiz­de­re
Kurs Baş­la­ma Ta­ri­hi: 07 Şubat 2022- 10:00
İle­ti­şim: Vehbi Ay­te­kin Sa­na­lan
Fa­ali­ye­te ka­tı­la­cak olan tüm spor­cu­la­rın HES Kodu al­ma­sı ge­rek­mek­te­dir. Eği­ti­min ilk günü kayıt es­na­sın­da HES Kodu kont­ro­lü ya­pı­la­cak­tır.
HES Kodu ol­ma­yan ki­şi­ler eği­ti­me kabul edil­mez. Co­vid-19 sal­gı­nı ne­de­ni ile yeni nor­mal­leş­me­ler kap­sa­mın­da ya­pı­la­cak olan eği­tim kam­pı­mız­da tüm spor­cu­la­rı­mı­zın ge­rek­li ki­şi­sel ön­lem­le­ri al­ma­la­rı ge­rek­mek­te­dir.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU