HEKİM ARKADAŞIMIZ DR. UĞUR
ÇIKRIKÇILI'YA YAPILAN SALDIRIYI
ŞİDDETLE KINIYORUZ"" /> HEKİM ARKADAŞIMIZ DR. UĞUR
ÇIKRIKÇILI'YA YAPILAN SALDIRIYI
ŞİDDETLE KINIYORUZ"" /> HEKİM ARKADAŞIMIZ DR. UĞUR
ÇIKRIKÇILI'YA YAPILAN SALDIRIYI
ŞİDDETLE KINIYORUZ"">

"ARTVİN DEVLET HASTANESİNDE
HEKİM ARKADAŞIMIZ DR. UĞUR
ÇIKRIKÇILI'YA YAPILAN SALDIRIYI
ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Güncel Haberler 4.02.2022 09:36:55 0
HEKİM ARKADAŞIMIZ DR. UĞUR
ÇIKRIKÇILI'YA YAPILAN SALDIRIYI
ŞİDDETLE KINIYORUZ'' />

Rize-Artvin Tabipler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Kazım ŞAHİN;

"ARTVİN DEVLET HASTANESİNDE HEKİM ARKADAŞIMIZ DR. UĞUR ÇIKRIKÇILI'YA YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Ri­ze-Art­vin Ta­bip­ler Odası Baş­kan­lı­ğı Art­vin Dev­let Has­ta­ne­sin­de sal­dı­rı­ya uğ­ra­yan Dr. Uğur Çık­rık­çı­lı'ya ya­pı­lan sal­dı­rı­yı kı­na­yan bir açık­la­ma ya­yın­la­dı.

Ri­ze-Art­vin Ta­bip­ler Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu adına Baş­ka­nı Doç. Dr. Kazım Şahin im­za­sıy­la ya­yın­la­nan açık­la­ma şöyle' '02.02.2022 Çar­şam­ba günü Art­vin Dev­let Has­ta­ne­sin­de Görev Yapan Tabip Oda­mız Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi, Ruh Sağ­lı­ğı ve Sinir Has­ta­lık­la­rı Uz­ma­nı Dr. Uğur ÇIK­RIK­ÇI­LI' Gö­re­vi Es­na­sın­da Ça­lış­tı­ğı has­ta­ne­de­ki po­lik­li­ni­ğin­de ya­pı­lan Men­fur Sal­dı­rı­yı Şid­det­le Kı­nı­yo­ruz.

Has­ta­la­rı­mı­za Yar­dım­cı Ola­bil­mek Ama­cıy­la Her Dönem Canla Başla Ça­lı­şan Fe­da­kar Dok­tor­la­rı­mı­za Ve Tüm Sağ­lık Ça­lı­şan­la­rı­mı­za Bu Pan­de­mi Dö­ne­min­de Aile­si­ni Ve Sev­dik­le­ri­ni Gör­me­den Ge­ce­li Gün­düz­lü Can si­pa­re­ne Va­zi­fe Yapan Fe­da­kar He­ki­mi­mi­ze Ya­pı­lan Bu Al­çak­ça Sal­dı­rı, Sal­dır­ga­nın Nasıl Bir Dü­şün­ce İle Ve Her Ne Amaç­la Ya­pı­lır­sa Ya­pıl­sın Mazur Gö­rü­le­bi­lecek Bir Ta­ra­fı Ola­maz.
Biz, Ri­ze-Art­vin Tabip Odası Ola­rak Bu Men­fur Sal­dı­rı­da Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­miz ve Mes­lek­ta­şı­mı­zın Ya­nın­da ola­ca­ğı­mı­zı be­lir­tir­ken Ya­pı­lan Sal­dı­rı­yı Bir Kez Daha Şid­det­le Kı­nı­yo­ruz.
Ken­di­si­ne Geç­miş Olsun Di­lek­le­ri­mi­zi Bil­di­rir, Ve­re­ce­ği Her Türlü Mü­ca­de­le­de Ar­ka­sın­da Ola­ca­ğı­mı­zı Be­lir­ti­riz.
Sal­dır­ga­nın adli iş­lem­ler için ka­ra­kol­da ol­du­ğu­nu ve tu­tuk­lan­ma­sı­nı bek­le­di­ği­mi­zi be­lir­tir­ken akı­be­ti­nin ta­kip­çi­si ola­ca­ğız ve so­nu­na kadar bu olayı takip ede­ce­ğiz'' de­nil­di.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °