"ELEKTRİK ZAMLARI GERİ ÇEKİLSİN"

Güncel Haberler 10.02.2022 09:10:14 0

AV. REMZİ KAZMAZ FAHİŞ ELEKTRİK ZAMMINI YARGIYA TAŞIYOR,

"ELEKTRİK ZAMLARI GERİ ÇEKİLSİN"

Çev­re­ci Avu­kat ola­rak ta­nı­nan Ri­ze­li Avu­kat Remzi Kaz­maz çok fazla artan elekt­rik fi­ya­tı­nın geri alın­ma­sı için dava aç­ma­ya ha­zır­la­nı­yor.

Dava ile il­gi­li bir açık­la­ma yapan Av. Remzi Kaz­maz'' T.C. Va­tan­da­şı ola­rak tek ba­şı­ma Hak­kı­mı Arı­yo­rum. Elekt­rik ener­ji şir­ket­le­ri­ne karşı Da­nış­tay'da Da­va­mı açı­yo­rum. TC bir Hukuk dev­le­ti­dir. İnsan­lı­ğın ve do­ğa­nın ortak mi­ra­sı ENERJİNİN hal­kı­mı­za eşit ve hak­ka­ni­yet­li bir şe­kil­de da­ğı­tıl­ma­lı asla ener­ji şir­ket­le­ri­ne SER­MA­YE ola­rak ak­ta­rıl­ma­ma­lı. Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­mi­zin en büyük zammı ola­rak ta­ri­he geçen bu olay bir ZAM değil Bir SOY­GUN dur Bir TALAN dır.
T.C. ya­şa­yan ve zam­lar­dan mağ­dur olan her­kes tek ba­şı­na kalsa bile Hak arama öz­gür­lü­ğü­nü Hukuk dev­le­ti ve Ana­ya­sal hak ola­rak her alan­da hak­kı­nı hu­ku­ku­nu ara­ma­lı ve ko­ru­ma­lı­dır. Sizde böyle dü­şü­nü­yor­sa­nız. Bod­rum Aydem önün­de hep bir­lik­te Hak­kı­mı­zı ara­ya­lım
ELEKTRİK ZAM­LA­RI DER­HAL GERİ ÇEKİLMELİDİR
Her mağ­dur va­tan­daş Dava hak­kı­nı kul­lan­mak için DANIŞ­TA­YA DAVA AÇ­MA­LI­DIR. Sen yan­maz­san Ben yan­maz­sam Biz yan­maz­sak. Nasıl çıkar ka­ran­lık­lar ay­dın­lı­ğa. Sende hak­kı­nı hu­ku­ku­nu sa­vun­mak is­ti­yor­san Hadi gel sende gel hep be­ra­ber Da­va­mı­zı aça­lım Hak­kı­mı­zı ara­ya­lım'' açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °