Tarih: 11.02.2022 09:03

'Buraya gelen gitmek istemiyor'

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu;

'Buraya gelen gitmek istemiyor'

Spor Toto Süper Lig'in 25. haf­ta­sın­da bugün Altay'a konuk ola­cak Çay­kur Ri­zes­por'un tek­nik di­rek­tö­rü Hamza Ham­za­oğ­lu, 'İnşal­lah sa­ha­mız­da kay­bet­ti­ği­miz puan ve pu­an­la­rı İzmir'den alıp dö­ne­riz.' dedi.

Ham­za­oğ­lu, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'ndeki ant­ren­man­dan önce basın men­sup­la­rı­na, ligde geçen hafta Adana De­mirs­por kar­şı­sın­da ya­şa­dık­la­rı mağ­lu­bi­ye­tin mo­ral­le­ri­ni boz­du­ğu­nu, kısa sü­re­de bunu te­la­fi et­me­le­ri ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di.
İlk kez mağ­lup ol­ma­dık­la­rı­nı, bun­dan sonra da kay­be­de­bi­le­cek­le­ri­ni be­lir­ten Ham­za­oğ­lu, 'Bu­ra­da sa­bır­lı ve sakin kal­mak çok önem­li. Bu po­zis­yon­da olan ta­kım­lar için en önem­li dav­ra­nış sakin ka­la­bil­mek. Sakin ve sa­bır­lı olmak he­de­fi­mi­ze ulaş­tı­ra­cak­tır. Hemen panik yap­ma­ma­lı­yız.' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Ham­za­oğ­lu, sakin şe­kil­de Altay ma­çı­na ha­zır­lan­ma­la­rı ge­rek­ti­ği­ni kay­de­de­rek, 'Altay, uzun bir ara­dan sonra ka­zan­dı ve moral buldu. Saha avan­ta­jı­nı kul­lan­mak is­te­ye­cek­ler­dir. Buna ha­zır­lık­lı gi­de­ce­ğiz. İnşal­lah sa­ha­mız­da kay­bet­ti­ği­miz puan ve pu­an­la­rı İzmir'den alıp dö­ne­riz. Bunu ya­pa­bi­lecek gü­cü­müz ve po­tan­si­ye­li­miz ol­du­ğu­na ina­nı­yo­ruz.' diye konuş­tu.
Ta­kım­da ay­rıl­mak is­te­yen oyun­cu bu­lun­ma­dı­ğı­nı, dü­zen­li iş­le­yen bir kulüp ol­duk­la­rı­nı vur­gu­la­yan Ham­za­oğ­lu, şöyle devam etti: 'Bu­ra­ya gelen git­mek is­te­mi­yor. Her­kes öde­me­le­ri­ni dü­zen­li şe­kil­de alı­yor. Bu yön­den ba­kın­ca se­vin­di­ri­ci ama bizim ha­re­ket ala­nı­mız kı­sıt­la­nı­yor. İmkan­la­rı­mı­za ve ku­lü­bü­mü­zün men­fa­ati­ne göre eksik gör­dü­ğü­müz yer­le­ri im­kan­la­rı­mız öl­çü­sün­de ta­mam­la­dık. İlk ya­rı­ya göre daha iyi bir kadro olduk. İnşal­lah bunun so­nuç­la­rı­nı al­ma­ya baş­la­rız.'
Ham­za­oğ­lu, ta­raf­tar­la­rın ta­kı­ma sahip çık­ma­sı, mağ­lu­bi­yet­le­rin tek fut­bol­cu­ya mal edil­me­me­si ge­rek­ti­ği­ni ifade ede­rek, her oyun­cu­ya lig ya­rı­şın­da ih­ti­yaç­la­rı ol­du­ğu­nu ak­tar­dı.
Tek­nik di­rek­tör Ham­za­oğ­lu, ta­kı­ma yeni ka­tı­lan Ponck ve diğer bütün oyun­cu­la­rın Altay maçı ön­ce­si fi­zik­sel an­lam­da hazır ol­du­ğu­nu da söz­le­ri­ne ek­le­di.


Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —