Tarih: 11.02.2022 09:11

TOBB'DAN ÇAYELİNE OKUL MÜJDESİ

Facebook Twitter Linked-in

TOBB'DAN ÇAYELİNE OKUL MÜJDESİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT, TOBB Baş­ka­nı Sn. M. Rifat HİSAR­CIK­LI­OĞ­LU'nu zi­ya­ret ede­rek. Uzun za­man­dır ta­le­bi­miz olan ve so­nun­da TOBB ta­ra­fın­dan il­çe­mi­ze ya­pıl­ma­sı­na karar ve­ri­len okul için gö­rüş­me ger­çek­leş­tir­di.

Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT'in TOBB Baş­ka­nı Sn. M. Rifat HİSAR­CIK­LI­OĞ­LU ile yap­tı­ğı gö­rüş­me son­ra­sı Baş­kan Meh­met Ali MERT açık­la­ma­lar­da bu­lun­du,
MERT; Uzun za­man­dan beri gün­de­mi­miz­de olan ve her se­fe­rin­de, Oda yö­ne­tim­le­ri­miz başta Mec­lis üye­le­ri­miz ve yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri­miz ile be­ra­ber TOBB Baş­ka­nı Sn. HİSAR­CIK­LI­OĞ­LU'dan talep et­ti­ği­miz okul pro­je­si­ni so­nun­da il­çe­mi­ze ka­zan­dır­dık.
Sayın Hi­sar­cık­lı­oğ­lu, Ça­ye­li'nde ya­pıl­ma­sı sözü ve­ri­len oku­lun te­me­li­nin en kısa za­man­da atı­la­ca­ğı sö­zü­nü verdi.
Baş­kan Meh­met Ali MERT, Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası ola­rak il­çe­mi­zin de­ği­şi­mi­ne ve ge­li­şi­mi­ne değer ka­ta­cak, hem sos­yal hem eko­no­mik ola­rak katkı sağ­la­ya­cak Okulu TOBB'un kat­kı­la­rıy­la il­çe­mi­ze ka­zan­dır­dık. Ön­ce­lik­le il­çe­mi­ze ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum.
Oda üye­le­ri­miz ve ilçe hal­kı­mız adına Baş­ka­nı­mız Sayın M. Rifat HİSAR­CIK­LI­OĞ­LU'na şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum, ay­rı­ca bu sü­reç­te des­tek­le­ri­ni biz­ler­den esir­ge­me­yen Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğı­na ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­kan­lı­ğı­na te­şek­kür edi­yo­rum dedi.
Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT ve TOBB Baş­ka­nı Sn. M. Rifat HİSAR­CIK­LI­OĞ­LU ile ya­pı­lan gö­rüş­me­den sonra Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı ve Tür­ki­ye Oda­lar ve Bor­sa­lar Bir­li­ği ara­sın­da pro­to­kol im­za­lan­dı.


Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —