BİR GÜZEL ADAM VE BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

Yazarlarımız 11.02.2022 09:13:44 0
BİR GÜZEL ADAM VE BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

Bütün dünya senin olsun bir dost bir post yeter bana
Atlas, libas senin olsun bir dost bir post yeter bana
Ri­zes­por ta­ri­hi bo­yun­ca ya­pıl­ma­mış bir ge­le­ne­ği baş­la­ta­rak Ri­zes­por'da forma giy­miş emek ver­miş fut­bol­cu­la­rı, tek­nik adam­la­rı emeği ge­çen­le­ri İstan­bul'da dü­zen­le­di­ği iftar ye­mek­le­riy­le bir araya ge­tir­di.
BEN RİZES­POR'U MAH­KE­ME­YE VE­RE­MEM
Ri­zes­por Ku­lü­bü Resmi Der­gi­si­ne kim­lik ka­zan­dır­dı. Ri­zes­por yö­ne­ti­mi de­ği­şin­ce gö­re­vi­ne son ve­ril­di. Bir­lik­te ça­lış­tı­ğı ar­ka­daş­la­rı mah­ke­me­ye baş­vu­ra­rak ge­ri­ye dönük hak­la­rı­nı geri al­dı­lar. O "Ben Ri­zes­por'u mah­ke­me­ye ver­miş adam ola­rak anıl­mam, anı­la­mam" dedi. Daha önce ka­za­nıl­mış da­va­lar emsal teş­kil et­me­si­ne ve yüzde yüz ka­za­na­ca­ğı­nı bil­me­si­ne rağ­men epey­ce bir pa­ra­yı bir ka­lem­de si­le­rek Ri­zes­por'da hak­la­rın­dan vaz­geç­ti.
KÜL­TÜ­RÜ­MÜ­ZE KAT­KI­SI BÜYÜK
Mus­ta­fa Ka­ra­li her geçen gün daha da kir­le­nen dün­ya­da temiz kal­ma­sı­nı ba­şar­mış ar­ka­da­şım­dır. Ka­le­me al­dı­ğım Bütün Yön­le­riy­le Rize Spor Ta­ri­hi, Evvel Zaman İçinde Rize ve son ola­rak Bir Za­man­lar Rize ki­tap­la­rı onun sa­ye­sin­de ha­ya­ta geç­miş­tir.
BİZİM KÖY YÖ­RE­SEL ÜRÜN­LER KA­RA­DENİZ YÖRESİ LEZ­ZET­LERİNDE GÜVENİN ADI
Mus­ta­fa Ka­ra­li şim­di­ler­de Rize'de or­ta­ğı Mah­mut Mir­za­oğ­lu ile bir­lik­te Rize'de gıda sek­tö­rün­de hiz­met ve­ri­yor.
Mus­ta­fa Ka­ra­li EMITT 2022 Fuarı'nday­dı. Hal Böyle olun­ca ya­nı­na git­tim has­ret gi­der­dik. Ka­ra­de­niz yö­re­si­nin lez­zet­le­ri­ni gü­ve­ni­lir bir ad­res­ten ka­li­te­li ve uygun fi­yat­lar­la temin etmek is­te­yen­ler için en doğru adres Bizim Köy Yö­re­sel Ürün­le­ri. Rize Mer­kez­de Mus­ta­fa Ka­ra­li ve Mah­mut Mir­za­oğ­lu ar­ka­daş­la­rı­mın sa­hi­bi ol­du­ğu Bizim Köy Yö­re­sel Ürün­le­ri'nde ana pren­sip te­miz­lik, hij­yen ve gü­ven­dir. (İle­ti­şim için Mus­ta­fa Ka­ra­li 05363204111)


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °