BİR GÜZEL ADAM VE BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

BİR GÜZEL ADAM VE BİZİM KÖY YÖRESEL ÜRÜNLER

Bütün dünya senin olsun bir dost bir post yeter bana
Atlas, libas senin olsun bir dost bir post yeter bana
Ri­zes­por ta­ri­hi bo­yun­ca ya­pıl­ma­mış bir ge­le­ne­ği baş­la­ta­rak Ri­zes­por'da forma giy­miş emek ver­miş fut­bol­cu­la­rı, tek­nik adam­la­rı emeği ge­çen­le­ri İstan­bul'da dü­zen­le­di­ği iftar ye­mek­le­riy­le bir araya ge­tir­di.
BEN RİZES­POR'U MAH­KE­ME­YE VE­RE­MEM
Ri­zes­por Ku­lü­bü Resmi Der­gi­si­ne kim­lik ka­zan­dır­dı. Ri­zes­por yö­ne­ti­mi de­ği­şin­ce gö­re­vi­ne son ve­ril­di. Bir­lik­te ça­lış­tı­ğı ar­ka­daş­la­rı mah­ke­me­ye baş­vu­ra­rak ge­ri­ye dönük hak­la­rı­nı geri al­dı­lar. O "Ben Ri­zes­por'u mah­ke­me­ye ver­miş adam ola­rak anıl­mam, anı­la­mam" dedi. Daha önce ka­za­nıl­mış da­va­lar emsal teş­kil et­me­si­ne ve yüzde yüz ka­za­na­ca­ğı­nı bil­me­si­ne rağ­men epey­ce bir pa­ra­yı bir ka­lem­de si­le­rek Ri­zes­por'da hak­la­rın­dan vaz­geç­ti.
KÜL­TÜ­RÜ­MÜ­ZE KAT­KI­SI BÜYÜK
Mus­ta­fa Ka­ra­li her geçen gün daha da kir­le­nen dün­ya­da temiz kal­ma­sı­nı ba­şar­mış ar­ka­da­şım­dır. Ka­le­me al­dı­ğım Bütün Yön­le­riy­le Rize Spor Ta­ri­hi, Evvel Zaman İçinde Rize ve son ola­rak Bir Za­man­lar Rize ki­tap­la­rı onun sa­ye­sin­de ha­ya­ta geç­miş­tir.
BİZİM KÖY YÖ­RE­SEL ÜRÜN­LER KA­RA­DENİZ YÖRESİ LEZ­ZET­LERİNDE GÜVENİN ADI
Mus­ta­fa Ka­ra­li şim­di­ler­de Rize'de or­ta­ğı Mah­mut Mir­za­oğ­lu ile bir­lik­te Rize'de gıda sek­tö­rün­de hiz­met ve­ri­yor.
Mus­ta­fa Ka­ra­li EMITT 2022 Fuarı'nday­dı. Hal Böyle olun­ca ya­nı­na git­tim has­ret gi­der­dik. Ka­ra­de­niz yö­re­si­nin lez­zet­le­ri­ni gü­ve­ni­lir bir ad­res­ten ka­li­te­li ve uygun fi­yat­lar­la temin etmek is­te­yen­ler için en doğru adres Bizim Köy Yö­re­sel Ürün­le­ri. Rize Mer­kez­de Mus­ta­fa Ka­ra­li ve Mah­mut Mir­za­oğ­lu ar­ka­daş­la­rı­mın sa­hi­bi ol­du­ğu Bizim Köy Yö­re­sel Ürün­le­ri'nde ana pren­sip te­miz­lik, hij­yen ve gü­ven­dir. (İle­ti­şim için Mus­ta­fa Ka­ra­li 05363204111)