Tarih: 14.02.2022 09:20

Kepçe Operatörleri Covid Olunca İş Makinesini Belediye Başkanı Kullandı

Facebook Twitter Linked-in

Çam­lı­hem­şin'­de be­le­di­ye­de ça­lı­şan iki kepçe ope­ra­tö­rü­nün korona virüse ya­ka­lan­ma­sından dolayı iş makinesinin di­rek­si­yonuna geçen Çam­lı­hem­şin Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın Osman Ha­şi­moğ­lu, yol­lar­da bi­ri­ken kar­la­rı te­miz­le­di.

Rize'nin Çam­lı­hem­şin il­çe­sin­de be­le­di­ye­de ça­lı­şan iki kepçe ope­ra­tö­rü­nün Co­vid-19'a ya­ka­lan­ma­sı üze­ri­ne di­rek­si­yon ba­şı­na geçen Çam­lı­hem­şin Be­le­di­ye Baş­ka­nı Osman Ha­şi­moğ­lu, yol­lar­da bi­ri­ken kar­la­rı te­miz­le­di.
Çam­lı­hem­şin il­çe­sin­de geçen hafta ara­lık­lar­la et­ki­li olan kar ya­ğı­şı so­nu­cu bir­çok sokak ve cadde karla kap­lan­dı. İlçede kar ka­lın­lı­ğı yer yer 50 san­ti­met­re­nin üze­ri­ne çıktı.
Be­le­di­ye ekip­le­ri karla mü­ca­de­le ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rür­ken iki kepçe ope­ra­tö­rü­nün Co­vid-19'a ya­ka­lan­ma­sı ça­lış­ma­lar­da kısa sü­re­li ak­sa­ma­ya yol açtı. Bunun üze­ri­ne hemen ha­re­ke­te geçen Çam­lı­hem­şin Be­le­di­ye Baş­ka­nı Osman Ha­şi­moğ­lu, va­tan­daş­la­rın im­da­dı­na ye­tiş­ti. Kar kü­re­me ma­ki­ne­si ve kep­çe­nin di­rek­si­yo­nu­na geçen Ha­şi­moğ­lu, karlı yol­la­rı te­miz­le­di.
'Zaman zaman üze­ri­mi­ze dü­şe­ni ya­pı­yo­ruz'
Bu yıl Çam­lı­hem­şin'e çok fazla kar yağ­dı­ğı­nı be­lir­ten Baş­kan Ha­şi­moğ­lu, 'Her hafta hemen hemen kar mü­ca­de­le­si yap­tık. İki ope­ra­tö­rüm de Co­vid-19'dan do­la­yı ra­hat­sız­lan­dı. Hafta sonu il­çe­miz­de kar ya­ğı­şı oldu. Ben de bir ope­ra­tör ar­ka­da­şım­la be­ra­ber ma­hal­le yol­la­rı­nı açtım. Ope­ra­tör­lük bel­gem var. Zaman zaman ben de üze­ri­me dü­şe­ni ya­pı­yo­rum' dedi.


Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —