Tarih: 16.02.2022 09:03

Çayelisporumuz ilkkez mağlup oldu

Facebook Twitter Linked-in

6 ga­li­bi­yet 4 be­ra­ber­lik­le na­mağ­lup 22 pu­an­la haf­ta­ya giren Ça­ye­lis­po­ru­muz, 6 ga­li­bi­yet 2 be­ra­ber­lik ve 2 mağ­lu­bi­yet­le grup­ta 4. sı­ra­da yer alan Rize Özel İdare Spor'u Ar­de­şen Vali Erdal Ata stad­yu­mun­da konuk etti.

Rize derbisinde haftanın maçında deplasmanda kazanan 0-1 skorla Rize İl Özel İdare oldu.

Sam­sun Böl­ge­sin­den Orta Hakem Ömür Boz­kurt ,(1)Musa Çe­tin­de­mir,(2)Ogün Keleş (4) Aslan Gök­han Çelik Hakem Tri­osu­nun yö­net­ti­ği maçın ilk ya­rı­sın­da Ça­ye­lis­po­ru­muz tutuk bir fut­bol or­ta­ya ko­yar­ken, Rize Özel İdare kont­ra atak­tan gol ara­ma­ya ça­lış­tı.
Yeni bir kont­ra atak po­zis­yon­da Rize Özel İda­res­por­lu oyun­cu Recep Kuşçu 34. da­ki­ka da ta­kı­mı­nı dep­las­man­da 1-0 öne ge­çir­di ve ilk yarı bu skor­la ta­mam­lan­dı.
İkinci yarı bütün risk­le­ri alan ev sa­hi­bi Ça­ye­lis­po­ru­muz tri­bün­de­ki ta­raf­tar­la­rı­nı da ar­ka­sı­na ala­rak atak­la­rı­nı yo­ğun­laş­tı­ra­rak daha ko­lek­tif bir fut­bol or­ta­ya koydu.
Ça­ye­lis­po­ru­muz oy­na­dı­ğı bu atak fut­bo­la rağ­men konuk eki­bin ani çı­kış­la­rı­na engel ola­ma­dı ve ka­le­si­ne en az 3-4 yüzde yüz lük gol po­zis­yo­nu ya­şa­dı.
Kar­şı­laş­ma­nın son da­ki­ka­lar­da yoğun bir şe­kil­de gol ara­ma­sı­na rağ­men Ça­ye­lis­po­ru­muz bir türlü gol bu­la­ma­yın­ca sa­ha­dan ilk kez mağ­lup ola­rak ay­rıl­dı ve na­mağ­lup un­va­nı­nı Rize Özel İdare kar­şı­sın­da kay­bet­miş oldu.
Bu so­nuç­la pu­anı­nı 23'e yük­sel­ten İl Özel İdare 3. sı­ra­ya yük­se­lir­ken, 22 pu­an­da kalan Ça­ye­lis­po­ru­muz 4. sı­ra­ya ge­ri­le­di.
Maça ilgi ol­duk­ça yo­ğun­du, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi CHP Rize İl Baş­ka­nı Deniz Sal­tuk, spor adam­la­rı ve çok sa­yı­da spor­se­ver maçı takip etti.


Haber Mer­ke­zi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —