RİZE STANDI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Güncel Haberler 16.02.2022 09:06:02 0
RİZE STANDI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Tür­ki­ye'nin en büyük dün­ya­nın ise 5'inci büyük tu­rizm fuarı olma özel­li­ği­ni ta­şı­yan Doğu Ak­de­niz Ulus­la­ra­ra­sı Tu­rizm ve Se­ya­hat Fuarı (EMITT), İstan­bul TÜYAP Fuar ala­nın­da Kül­tür ve Tu­rizm Ba­ka­nı Meh­met Nuri Ersoy'un ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ri­len açı­lış tö­re­ni ile baş­la­dı.

Fuar alanı içe­ri­sin­de Rize Be­le­di­ye­si'nin or­ga­ni­ze­siy­le ili­mi­zin ta­nı­tı­mı için bir stant oluş­tu­ru­la­rak tu­rizm şehri Rize tüm özel­lik­le­riy­le gelen mi­sa­fir­le­re ak­ta­rı­lı­yor. Bir yan­dan Gast­ro Rize ile şeh­rin Gast­ro­no­mi ala­nın­da Gurme ve yö­re­sel lez­zet­le­rin ta­nı­tı­mı­nın ya­pıl­dı­ğı stand­da diğer yan­dan el sa­nat­la­rı, eşsiz doğal gü­zel­lik­le­ri, mü­zi­ği ve doğal ürün­le­ri fu­ar­da mi­sa­fir­le­re ta­nı­tı­lı­yor. Rize'nin ge­zi­lip gö­rü­le­bi­lecek doğal gü­zel­lik­le­ri­nin gör­sel fo­toğ­raf­la­rıy­la do­na­tı­lan stand içe­ri­sin­de şeh­rin tüm gü­zel­lik­le­ri yer alı­yor.
BAKAN MEH­MET NURİ ERSOY'DAN RİZE SI­TAN­DI­NA ZİYARET…
Ya­pı­lan resmi açı­lı­şın ar­dın­dan Kül­tür ve Tu­rizm Ba­ka­nı Meh­met Nuri Ersoy Rize sı­tan­dı­nı zi­ya­ret ede­rek Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ve Rize Vali Yar­dım­cı­sı Gül­ha­ni Ozan Sarı'dan şeh­rin tu­rizm po­tan­si­ye­li­ne yö­ne­lik bil­gi­ler ala­rak ken­di­si­ne ikram edi­len yö­re­sel lez­zet­ler­den ta­da­rak sı­tand da bu­lu­nan At­ma­ca ve Şahin kuşu ile fo­toğ­raf çek­tir­di. Zi­ya­re­tin ar­dın­dan Kül­tür ve Tu­rizm Ba­ka­nı Meh­met Nuri Ersoy'a Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ta­ra­fın­dan he­di­ye tak­di­min­de bu­lun­du. Ulus­la­ra­ra­sı dü­zey­de or­ga­ni­ze edi­len ve 9- 12 Şubat 2022 ta­rih­le­ri ara­sın­da zi­ya­ret­çi­le­ri­ne açık ka­la­cak Fuar ala­nın­da Tür­ki­ye'nin fark­lı böl­ge­le­rin­den tu­rizm acen­te­le­ri, ku­rum­lar, ti­ca­ri iş­let­me­ler stand aça­rak ta­nı­tım­la­rı­nı ger­çek­leş­ti­ri­yor. Yerli ve ya­ban­cı tu­rist­le­rin yoğun ka­tı­lım ger­çek­leş­tir­di­ği EMİTT fu­arı­nın iler­le­yen yıl­lar­da şeh­ri­mi­zin tu­riz­mi­ne önem­li öl­çü­de katkı sağ­la­ma­sı bek­le­ni­yor.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Rize Be­le­di­ye­si Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °