Tarih: 18.02.2022 10:06

ÇAYKUR'UN YENİ ÜRÜNÜ "KEYİF ÇAYI" NA YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (Çay­kur) çay çe­şit­le­ri hal­ka­sı­na bir ye­ni­si­ni daha ek­le­ye­rek yeni üret­ti­ği Keyif Çayı, tü­ke­ti­ci­le­rin bir hayli be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı.

Çay­kur, yurt içi ve yurt dı­şın­da pazar pay­la­rı­nı ar­tı­ra­rak ürün çe­şit­li­li­ği ge­liş­tir­me­ye devam edi­yor. Çay çe­şit­le­ri­ni her geçen gün ar­tı­ran Çay­kur ürün ga­mı­na ek­le­di­ği Keyif Çayı tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı. Çay tir­ya­ki­le­ri­nin ter­cih et­ti­ği çay çe­şi­di, Çay­kur'un satış ma­ğa­za­la­rı­nın yanı sıra ülke ge­ne­lin­de en özel satış nok­ta­la­rın­da ye­ri­ni aldı.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM, çay çe­şit­li­li­ği­ni ar­tır­mak için AR-GE ça­lış­ma­sı yü­rüt­tük­le­ri­ni be­lir­te­rek, "Ka­ra­de­niz'in be­re­ket­li top­rak­la­rı­nın ve do­ğa­sı­nın eşsiz mu­ci­ze­si olan çay yap­rak­la­rı gü­nü­mü­zün her anına eşlik edi­yor. Bu amaç­la fark­lı damak tat­la­rı­na uygun çay çe­şit­li­li­ği­mi­zi ge­niş­le­ti­yo­ruz. 110 çeşit ça­yı­mız ma­ğa­za­la­rı­mız­da ye­ri­ni aldı. Doğu ve Gü­ney­do­ğu Ana­do­lu Böl­ge­le­ri­miz­de Me­zo­po­tam­ya, GAP, Di­yar­ba­kır ekst­ra gibi çay­la­rı­mız bu yö­re­mi­zin damak ta­dı­na uygun çay­lar. Yine yeşil çay çe­şit­le­rin­den; maça çayı, detox, maça latte, he­di­ye­lik gurme çay ve yeni çı­kar­dı­ğı­mız Fa­ra­bi, Aya­sof­ya gibi çay­lar­da tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı. Tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin damak ta­dı­na uygun en doğal ve sağ­lık­lı çay­la­rı üret­me­ye devam ede­ce­ğiz" dedi.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —