Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz dönemi resmen başladı

Güncel Haberler 23.02.2022 09:01:23 0
Çaykur Rizespor

Spor Toto Süper Li­gin­de mü­ca­de­le eden tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por Bü­lent Kork­maz ile el sı­kı­şa­rak 1,5 yıl­lık söz­leş­me im­za­lan­dı.

Süper Lig tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por Hamza Ham­za­oğ­lu ile yol­la­rı­nı ayır­dık­tan sonra 1,5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­ya­rak ta­kı­mın ba­şı­na Bü­lent Kork­maz'ı ge­tir­di.
Ham­za­oğ­lu ile yol­la­rı­nı ayı­ran Çay­kur Ri­zes­por, son ola­rak Alan­yas­por'u ça­lış­tı­ran Bü­lent Kork­maz ile 1,5 yıl­lık söz­leş­me im­za­la­dı.
Çay­kur Ri­zes­por bu sezon ba­şın­dan bu yana 3. tek­nik di­rek­tö­rü­nü ta­kı­mın ba­şı­na ge­ti­rir­ken; Bü­lent Kork­maz da 2. ta­kı­mı­na imza attı.
ÇAY­KUR RİZES­POR'UN AÇIK­LA­MA­SI
"Çay­kur Ri­zes­por'umu­zun yeni tek­nik di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz.
Ku­lü­bü­müz, tec­rü­be­li tek­nik di­rek­tör Bü­lent Kork­maz ile an­laş­ma sağ­la­dı. Ku­lü­bü­mü­zün İstan­bul'daki ofi­sin­de ger­çek­le­şen, Baş­kan Yar­dım­cı­mız ve Basın Söz­cü­müz Selim Se­li­moğ­lu'nun ka­tıl­dı­ğı imza tö­re­nin­de, Bü­lent Kork­maz ile 1,5 yıl­lık söz­leş­me im­za­lan­dı. Bü­lent Kork­maz'a ku­lü­bü­mü­ze hoş gel­din diyor, ken­di­si­ne ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz açık­la­ma­sı ya­pıl­dı.

Haber Mer­ke­zi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °