Tarih: 24.02.2022 09:11

ANKARA RİZELİLER DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI, İDRİS KANSIZOĞLU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

An­ka­ra'da Ri­ze­li­le­rin uğrak yeri olan Ri­ze­li­ler Der­ne­ği­nin 2.Ola­ğan Genel Ku­ru­lu ya­pıl­dı. Baş­kan­lı­ğa ye­ni­den İdris Kan­sı­zoğ­lu se­çil­di.

Pan­de­mi ku­ral­la­rı­na uyu­la­rak ya­pı­lan 2. ola­ğan genel kurul son­ra­sı bir açık­la­ma yapan Baş­kan İdris Kan­sı­zoğ­lu'' Ri­ze­li hem­şe­ri­le­ri­me çok te­şek­kür edi­yo­rum bu zorlu gö­re­vi tek­rar bize verdi An­ka­ra'da ya­şa­yan Ri­ze­li hem­şe­ri­le­ri­mi­ze hiz­met et­me­ye devam ede­ce­ğiz yö­ne­tim ku­ru­lu ar­ka­daş­la­rı­ma şim­di­den ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum. Hep be­ra­ber An­ka­ra'da Ri­ze­li hem­şe­ri­le­ri­mi­zin hiz­met­ka­rı ol­ma­ya devam ede­ce­ğiz.
Tür­ki­ye'de ya­şa­yan Ri­ze­li hem­şe­ri­le­ri­miz derdi sı­kın­tı­sı­nı Ri­ze­li­ler fe­de­ras­yo­nu­nun derdi sı­kın­tı­sı bil­dik bil­me­ye de devam ede­ce­ğiz.
Hem­şe­ri­le­ri­mi­ze ola­ğan kong­re­mi­ze gös­ter­di­ği yoğun il­gi­den do­la­yı çok te­şek­kür edi­yo­rum. Der­nek­le­ri­ne sahip çık­tı­lar. Ça­lış­ma­la­rı­mız daha bir şevk­le devam ede­cek­tir' dedi. Yeni yö­ne­tim ku­ru­lu­na se­çi­len isim­ler şun­lar, Baş­kan İdris Kan­sı­zoğ­lu, Elif Alem­dar, Ebru Beşli Öz­türk, Halil Tur­han, İbra­him Kar­tal, Meh­met Akif Pirim, Yusuf Muş­dal, Mus­ta­fa Büyük, Mu­zaf­fer Alp­te­kin, Gök­han Ka­len­der, ihsan Uzun, İlhami Dur­sun Hoş­ver ve Hu­lu­si Nur­han Bulak.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —