Çaykur Rizespor Kenan karaman İçin Pusuya Yattı

Güncel Haberler 25.02.2022 12:33:20 0
Çaykur Rizespor Kenan karaman İçin Pusuya Yattı

Ara trans­fer dö­ne­min­de Kenan Ka­ra­man'ı ki­ra­la­mak için Be­şik­taş'a tek­lif sunan Çay­kur Ri­zes­por yö­ne­ti­mi sezon sonu için tek­rar aynı tek­li­fi su­na­cak­la­rı­nı bil­dir­di.

Ged­son Fer­nan­des' i ki­ra­la­yan Çay­kur Ri­zes­por'un Be­şik­taş'tan Kenan Ka­ra­man'ı da is­te­di­ği fakat olum­suz yanıt al­dı­ğı öğ­re­nil­di. Eki­bi­miz sezon so­nun­da Kenan Ka­ra­man için bir kez daha nabız yok­la­ya­ca­ğı öğ­re­nil­di. Golcü prob­le­mi ya­şa­yan Çay­kur Ri­zes­por cep­he­si­nin, Be­şik­taş'a Kenan Ka­ra­man'ın du­ru­mu­nu sor­du­ğu or­ta­ya çıktı.
Be­şik­taş'ın Ged­son Fer­nan­des' i Çay­kur Ri­zes­por'a gön­de­rir­ken ma­sa­ya Kenan Ka­ra­man'ı ki­ra­la­mak is­te­dik­le­ri öğ­re­nil­di. Ancak Be­şik­taş'ın tec­rü­be­li oyun­cu­ya ih­ti­yaç­la­rı ol­du­ğu­nu eki­bi­mi­ze ak­tar­dı­ğı be­lir­til­di.
Bunun üze­ri­ne trans­fe­rin ol­gun­laş­ma­dan ka­pan­dı­ğı öğ­re­nil­di. Ancak eki­bi­miz sezon so­nun­da resmi tek­lif­le Be­şik­taş'ın ka­pı­sı­nı ça­la­bi­le­ce­ği ifade edil­di.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °