Tyler Boyd Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Tyler Boyd Galatasaray Maçını Değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de 27 Şubat Pazar günü dep­las­man­da Ga­la­ta­sa­ray ile kar­şı­la­şa­cak tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un ABD'li oyun­cu­su Tyler Boyd, 'Zor ko­num­da bu­lu­nan iki ta­kı­mın mü­ca­de­le­si ola­cak ve ben ta­kı­mı­mı­za gü­ve­ni­yo­rum.' dedi.Spor Toto Süper Lig'de 27 Şubat Pazar günü dep­las­man­da Ga­la­ta­sa­ray ile kar­şı­la­şa­cak tem­sil­ci­miz Çay­kur Ri­zes­por'un ABD'li oyun­cu­su Tyler Boyd, 'Zor ko­num­da bu­lu­nan iki ta­kı­mın mü­ca­de­le­si ola­cak ve ben ta­kı­mı­mı­za gü­ve­ni­yo­rum.' dedi.

Çay­kur Ri­zes­por­lu Tyler Boyd, idman ön­ce­si ga­ze­te­ci­le­re yap­tı­ğı açık­la­ma­da, devre arası çok iyi trans­fer­ler ya­pıl­dı­ğı­nı ve iyi bir takım ol­duk­la­rı­nı be­lirt­ti.
Yeni bir baş­lan­gıç yap­mak is­te­dik­le­ri­ni ifade eden Boyd, 'Taze bir ener­ji­ye sahip ol­du­ğu­mu­zu dü­şü­nü­yo­rum. Önü­müz­de­ki haf­ta­lar­da da bu ener­ji skor­la­ra yan­sı­ya­cak ve bu­lun­du­ğu­muz du­rum­dan hız­lı­ca uzak­la­şa­ca­ğız.' diye ko­nuş­tu.
Ga­la­ta­sa­ray ile zor bir maça çı­ka­cak­la­rı­na de­ği­nen Boyd, 'Ligin ilk ya­rı­sın­da oy­na­dı­ğı­mız maç ger­çek­ten çok çetin bir mü­ca­de­le ol­muş­tu. Biz ye­ne­bi­lir­dik ama Ga­la­ta­sa­ray yendi. Şu anda on­la­rın­da bu­lun­du­ğu konum zor bir durum. Bizim bu­lun­du­ğu­muz ko­num­da zor bir durum. Zor ko­num­da bu­lu­nan iki ta­kı­mın mü­ca­de­le­si ola­cak ve ben ta­kı­mı­mı­za gü­ve­ni­yo­rum. İyi bir skor­la ay­rı­la­bi­li­riz.' de­ğer­len­dir­me­sin­de bu­lun­du.
Bü­lent Kork­maz ile ilk id­man­la­rı­na çık­tık­la­rı­nın al­tı­nı çizen Boyd, 'Ben olum­lu bir ener­ji ge­tir­di­ği­ni gö­rü­yo­rum. Uma­rım bu ener­ji ile­ri­de de devam eder ve bu­lun­du­ğu­muz ko­num­dan hız­lı­ca uzak­la­şı­rız. Şunu be­lir­te­yim, her zaman ha­zı­rım. Ekst­ra ça­lış­ma­lar ya­pa­rım her zaman. Ben bir görev ve­ril­di­ğin­de her zaman hazır ol­ma­ya ça­lı­şan oyun­cu­yum. Şu anda da öy­le­yim. Ne zaman ki bana görev gelir elim­den ge­le­nin en iyi­si­ni ya­pa­rım.' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Ga­la­ta­sa­ray maçı ha­zır­lık­la­rı
Ye­şil-ma­vi­li fut­bol­cu­lar, Meh­met Cen­giz Te­sis­le­ri'nde tek­nik di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ça­lış­tı. Umar Aminu ve Tarık Çetin ta­kım­dan ayrı ça­lı­şır­ken diğer oyun­cu­lar ise ısın­ma ha­re­ket­le­ri­nin ar­dın­dan kısa pas ça­lış­ma­sı yaptı. İlk 20 da­ki­ka­nın ar­dın­dan ba­sı­na ka­pa­lı devam eden ça­lış­ma tak­tik ağır­lık­lı devam etti. Rize ekibi, yarın ha­zır­lık­la­rı­na devam edecek.

Haber Merkezi