'Elimizden Geleni Yapacağız'

Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz,

'Elimizden Geleni Yapacağız'

Kork­maz, ge­lecek hafta oy­na­ya­cak­la­rı Ga­la­ta­sa­ray mü­sa­ba­ka­sın­da el­le­rin­den ge­le­ni ya­pa­cak­la­rı­nı söy­le­di.

Çay­kur Ri­zes­por'un yeni tek­nik di­rek­tö­rü Bü­lent Kork­maz, ge­lecek hafta oy­na­ya­cak­la­rı Ga­la­ta­sa­ray mü­sa­ba­ka­sın­da el­le­rin­den ge­le­ni ya­pa­cak­la­rı­nı söy­le­di. Kork­maz, Ka­ra­de­niz eki­bi­nin bu­lun­du­ğu kötü du­rum­dan çık­ma­sı için 'Her­kes taşın al­tı­na göv­de­si­ni ko­ya­cak' dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 27. haf­ta­sın­da dep­las­man­da Ga­la­ta­sa­ray ile kar­şı­la­şa­cak Çay­kur Ri­zes­por, 1 buçuk yıl­lık söz­leş­me im­za­la­yan Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz yö­ne­ti­min­de ilk ant­ren­ma­nı­na çıktı. Ant­ren­man ön­ce­sin­de ga­ze­te­ci­le­rin so­ru­la­rı­nı ya­nıt­la­yan Tek­nik Di­rek­tör Bü­lent Kork­maz, Ri­zes­por'un lig­de­ki ko­nu­mu­nu göz önüne ala­rak zor bir sü­reç­te ta­kı­mı dev­ral­dık­la­rı­nı dile ge­ti­re­rek, 'Hem bizim için hem de spor ca­mi­ası ve şehir için ha­yır­lı olsun. Tabii ki zor bir süreç. Bu zor sü­reç­te zor bir gö­re­vi dev­ral­dık. Bunu bi­le­rek gel­dik bu­ra­ya. Ben ve eki­bim ken­di­mi­ze gü­ve­ni­yor ve ina­nı­yo­ruz. Biz bu­ra­ya ge­lir­ken ta­kı­ma da inan­dı­ğı­mız ve gü­ven­di­ği­miz için gel­dik. Bu inan­ma ve gü­ven­me hep be­ra­ber ola­cak. Şehir işin için­de ola­cak. Çünkü hep be­ra­ber aynı duy­gu­la­rı ya­şar­sak, aynı duy­gu­la­rı hem sa­ha­da hem saha dı­şın­da gös­te­rir­sek, bu zor sü­reç­ten ligin so­nun­da çıkan taraf olu­ruz diye dü­şü­nü­yo­rum. Bunun için ça­ba­la­ya­ca­ğız, uğ­ra­şa­ca­ğız, her zaman yap­tı­ğı­mız gö­re­vin ay­nı­sı­nı ya­pa­ca­ğız' şek­lin­de ko­nuş­tu.


Haber Merkezi