ÇAYKUR'UN YENİ FARABİ ÇAYI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Güncel Haberler 26.02.2022 10:34:46 0
ÇAYKUR

Çay­kur'un en özel çay­la­rın­dan üret­ti­ği ve ünlü Türk dü­şü­nü­rü ve bilim adamı Fa­ra­bi'nin adı­nın ve­ril­di­ği Fa­ra­bi Ele­kal­tı, Or­ga­nik ve Ber­ga­mot aro­ma­lı çay çe­şit­le­ri kısa sü­re­de tü­ke­ti­ci­le­rin en be­ğen­di­ği ürün­ler ara­sın­da ye­ri­ni aldı.

Çay çe­şit­li­li­ği­nin ar­tı­rıl­ma­sı adına yoğun bir araş­tır­ma-ge­liş­tir­me ça­lış­ma­sı yü­rü­ten Çay­kur, ürün ga­mı­nı her geçen gün ar­tı­rı­yor. Tür­ki­ye'nin her böl­ge­sin­de damak ta­dı­na uygun çay çe­şit­le­ri ile tü­ke­ti­ci­le­re ula­şan Çay­kur'un en özel çay­la­rın­dan üret­ti­ği ve ünlü Türk dü­şü­nü­rü ve bilim adamı Fa­ra­bi'nin adı­nın ve­ril­di­ği Fa­ra­bi Ele­kal­tı, Or­ga­nik ve Ber­ga­mot aro­ma­lı çay çe­şit­le­ri raf­lar­da ye­ri­ni aldı. Çay çe­şit­le­ri kısa sü­re­de tü­ke­ti­ci­le­rin en be­ğen­di­ği ürün­ler­den oldu.
Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya ALİM, Ka­ra­de­niz'in engin ma­vi­siy­le züm­rüt ye­şi­li te­pe­le­ri­nin bir­leş­ti­ği va­di­le­rin­de ye­ti­şen fi­liz­ler­den elde edi­len yap­rak­lar­la üre­ti­len çay çe­şit­le­ri­nin tü­ke­ti­ci­ler ta­ra­fın­dan be­ğe­nil­di­ği­ni söy­le­di. Çay çe­şit­li­li­ği­ni ar­tı­ra­rak her damak ta­dı­na uygun üret­tik­le­ri çay­la­rın Çay­kur ma­ğa­za­la­rı ile mar­ket ve bak­kal­lar ile seç­kin satış nok­ta­la­rın­da yer al­dı­ğı­nı kay­de­den, Genel Müdür ALİM, çay çe­şit­le­ri­nin tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı­ğı­nı söy­le­di. ALİM, 'En özel çay çe­şit­le­ri­miz ara­sın­da yer alan Fa­ra­bi Ele­kal­tı, Or­ga­nik ve Ber­ga­mot aro­ma­lı çay­la­rı­mız tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin be­ğe­ni­si­ni ka­zan­dı. Tü­ke­ti­ci­le­ri­mi­zin damak ta­dı­na uygun en doğal ve sağ­lık­lı çay­la­rı üret­me­ye, araş­tır­ma ve ge­liş­tir­me fa­ali­yet­le­ri­miz­le bir­lik­te çe­şit­li­li­ği­mi­zi ar­tır­ma­ya devam ede­ce­ğiz." şek­lin­de açık­la­dı.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °