AK PARTİ MİLLETVEKİLİNİN ARAÇ KARTI SURİYELİDE ÇIKTI

Yazarlarımız 2.03.2022 10:46:52 0
AK PARTİ MİLLETVEKİLİNİN ARAÇ KARTI SURİYELİDE ÇIKTI

Sa­de­ce Mil­let­ve­kil­le­ri­ne ve­ri­len TBMM Araç Kartı Su­ri­ye­li ki­şi­de çıktı.
Veli Top­rak Ga­ze­te­ci ar­ka­da­şı­mın Sözcü Ga­ze­te­sin­de­ki ha­be­ri­ne göre'' TC Va­tan­daş­lı­ğı­na geçip Mu­ham­med Ha­le­bi olan is­mi­ni Mu­ham­med Sa­ban­cı yapan Su­ri­ye­li­nin AK Parti Şan­lı­ur­fa Mil­let­ve­ki­li Ahmet Akay adına ka­yıt­lı TBMM araç kar­tı­nı kul­lan­dı­ğı an­la­şıl­dı.
Su­ri­ye­li Mu­ham­med 34 TC 5565 pla­ka­lı ara­cın­da kul­lan­dı­ğı kart sa­ye­sin­de do­ku­nul­maz­lık ka­za­nı­yor. Ne tra­fik­te çe­vi­re­bi­li­yor ne de ceza ya­zı­lı­yor.
Sözcü Ga­ze­te­si­nin ulaş­tı­ğı bil­gi­ye göre 34 TC 5565 pla­ka­lı Mer­ce­des s400 D4­ma­tik model araç Yeni Bahar Da­ğı­tım Dış Ti­ca­ret Şir­ke­ti adına ka­yıt­lı.
Tra­fik bil­gi­le­rin­de Mil­let­ve­ki­li­nin kul­lan­dı­ğı araç ola­rak geçen aracı Mu­ham­med Ha­le­bi Sa­ban­cı kul­la­nı­yor. Şir­ket yö­ne­ti­min­de Mu­ham­med Sa­ban­cı'da yer alı­yor.
Oğ­lu­nun ar­ka­da­şı
AK Parti Mil­let­ve­ki­li Ahmet Akay bu araç­ta kendi adına dü­zen­len­miş TBMM kartı ol­ma­sı ve Su­ri­ye­li bir kişi ta­ra­fın­dan kul­la­nıl­ma­sı­na iliş­kin so­ru­ya'' ben bu aracı İstan­bul'a git­ti­ğim­de kul­la­nı­yo­rum. Araç benim değil.
Benim 2 mil­yon­luk araba al­ma­ya gü­cüm­de yok. Araba bir fir­ma­nın diye bi­li­yo­rum. Bu ki­şi­de benim değil oğ­lu­mun ar­ka­da­şı'' dedi.
Mil­let­ve­kil­le­ri böyle her­ke­se araç kar­tı­nı ve­re­bi­li­yor­sa ise bende ara­cım için her­han­gi­dir Mil­let­ve­ki­lin­den araç kartı is­ti­yo­rum. Zira Basın Kartı tra­fik ce­za­sı ye­me­ye engel ola­mı­yor.
İkiz­de­re stadı ağ­la­na­cak halde
İlçede Kay­ma­kam Hacı Kerim Meral'in des­te­ğiy­le Rize 1.Ama­tör Kü­me­de mü­ca­de­le eden bir fut­bol ta­kı­mı ku­rul­du.
Spor genç­le­ri kahve kö­şe­le­rin­den kur­ta­rır. Genç­ler­den ku­ru­lu takım bo­ca­la­ma aşa­ma­sın­da.4 maç oy­na­dı henüz ga­li­bi­ye­ti yok.
Ev sa­hi­bi ola­rak il­çe­de yıl­lar önce ya­pı­lan stad­yum­da maç­la­rı­nı oy­na­ma­ya ça­lı­şı­yor.
Kol­tuk­la­rı kı­rıl­mış, ba­kım­sız yak­la­şık 500 ki­şi­lik se­yir­ci ka­pa­si­te­si­ne sahip birde ka­pa­lı tri­bü­nü var.
So­yun­ma oda­la­rı önem­li bakım ona­rım ve ye­ni­lik­ler ister.
Saha et­ra­fın­da yamaç ta­ra­fın­da­ki taş du­var­da fut­bol­cu­la­rın çar­pı­şıp sa­kat­lan­ma­ma­sı için spor­cu çarp­ma­sı­na da­ya­nık­lı izole mal­ze­me­si dö­şen­me­li.
Saha ze­mi­ni yıl­lar ön­ce­den İşa­da­mı Talip Kah­ra­man ta­ra­fın­dan yap­tı­rı­lan sunni çim ile dö­şen­miş­tir. Zemin özel­li­ği­ni kay­bet­miş çok sert ve spor­cu sağ­lı­ğı­nı teh­dit eder du­rum­da­dır. Bu ze­mi­nin ye­ni­den elden geç­me­si şart. Genç­lik Spor Mü­dür­lü­ğü uma­rım ko­nu­ya el ata­rak zemin işini çözer.
Tel ör­gü­ler­le çev­ri­li saha çev­re­si­nin daha temiz ve göze hitap edecek gü­zel­lik­te te­miz­len­me­si ge­re­kir. Çir­kin­lik ve çöp­lük ilçe sta­dı­nın çev­re­si­ne ya­kış­mı­yor.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °