"İkizdere El Ele, Temiz Geleceğe" projesi hayata geçirildi

"İkizdere El Ele, Temiz Geleceğe" projesi hayata geçirildi

Güncel Haberler 3.03.2022 09:17:00 0

Kam­pan­ya kap­sa­mın­da bil­gi­len­di­ri­ci ma­ter­yal­le­ri içe­ren bez çan­ta­la­rı il­çe­miz­de­ki ev­le­re, Ata­türk İlköğ­re­tim oku­lun­da­ki öğ­ren­ci­le­re ise çan­ta­la­rı Kay­ma­kam Hacı Kerim Meral, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz ve Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi da­ğıt­tı.

İkiz­de­re Kay­ma­ka­mı Hacı Kerim Meral yap­tı­ğı açık­la­ma­da' Eşsiz gü­zel­lik­le­ri ve mü­kem­mel do­ğa­sı ile İlçe­mi­zi el bir­li­ği ile ko­ru­ma­lı ve temiz tut­ma­lı­yız.
Bu kap­sam­da muh­te­şem doğa gü­zel­lik­le­ri­ni içe­ri­sin­de ba­rın­dı­ran il­çe­miz­de büyük küçük de­me­den va­tan­daş ola­rak du­yar­lı dav­ran­ma­lı, genç­le­ri­mi­zi bi­linç­len­di­rip örnek ol­ma­lı­yız.
Bu ilçe bizim ge­le­ce­ği­miz­dir, ge­le­ce­ği­mi­zi kir­let­me­yip ül­ke­nin ge­le­ce­ği­ni el­le­rin­de ta­şı­ya­cak olan ço­cuk­la­rı­mı­za ‘Temiz Çevre Temiz Ge­lecek' slo­ga­nı al­tın­da çevre bi­lin­ci­ni aşı­la­ya­lım' dedi.
İkiz­de­re Kül­tür Mer­ke­zi Sa­lo­nun­da dü­zen­le­nen tö­re­ne Kay­ma­kam Hacı Kerim Meral, İkiz­de­re Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hakan Ka­ra­göz, Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı İsmail Hakkı Çift­çi, Rize Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si'nden Doç. Dr. Er­cü­ment Yü­zü­ak, RİÇEV'den Çevre Mü­hen­di­si Tuğçe Çift­çi ve İkiz­de­re­li Çoban Hamdu Sena Bil­gin ko­nuş­ma­cı ola­rak ka­tıl­dı.
Prog­ra­ma Muh­tar­lar, öğ­ren­ci ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °