İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ PARKURUNU YENİLİYOR

Güncel Haberler 4.03.2022 10:28:21 0
İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ PARKURUNU YENİLİYOR

Ça­ye­li İlçe Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü, en­van­te­ri­ne ka­yıt­lı olup da es­ki­yen veya tra­fik­te kul­la­nıl­ma­sı teh­li­ke arz eden ekip araç­la­rı­nı ye­ni­le­me­ye devam edi­yor. Bu kap­sam­da hibe yo­luy­la iki yeni araç İlçe Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne tes­lim edil­di.

Ça­ye­li İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü Ferdi KUYU, ko­nuy­la il­gi­li yap­mış ol­du­ğu açık­la­ma­da mev­cut araç­la­rı­mı­zın bir kıs­mı­nın il­çe­mi­ze 7/24 saat hiz­met ver­me­si son de­re­ce güç­leş­miş­ken, iki yeni ara­cın il­çe­mi­ze ka­zan­dı­rıl­ma­sı sa­ye­sin­de hem araç par­ku­ru­mu­zu mo­der­ni­ze et­me­nin, ay­rı­ca bu sa­ye­de ula­şıl­ma­sı ge­re­ken hemen her nok­ta­ya daha hızlı bir şe­kil­de ulaş­ma­mız sağ­lan­mış ola­cak­tır di­ye­rek, iki yeni ara­cın İlçe Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne ka­zan­dı­rıl­ma­sı nok­ta­sın­da emeği geçen başta AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Rize Mil­let­ve­ki­li Ha­ya­ti YA­ZI­CI olmak üzere, Em­ni­yet Genel Mü­dü­rü (Eski Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı) Meh­met AKTAŞ'a, Rize Em­ni­yet Mü­dü­rü Nu­ret­tin GÖK­DU­MAN'a, Ça­ye­li Em­ni­ye­ti Güç­len­dir­me ve Ya­şat­ma Der­ne­ği Baş­ka­nı Mus­ta­fa Yıl­maz'a kı­sa­ca­sı emeği geçen her­ke­se te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti.
Araç­la­rın İlçe­miz Em­ni­ye­ti­ne ka­zan­dı­rıl­ma­sın­da ise üstün bir çaba sarf eden Mus­ta­fa YIL­MAZ ise ko­nuy­la il­gi­li ver­di­ği bil­gi­de İlçe­miz Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne bağlı mev­cut ekip araç­la­rı­nın es­ki­miş, tra­fik­te kul­la­nıl­ma­sı teh­li­ke­li ola­bi­le­ce­ği ve mev­cut araç­la­rın ye­ni­len­me­si ge­rek­ti­ği nok­ta­sın­da elin­den ge­le­bil­di­ğin­ce ken­di­si­ne va­zi­fe çı­kar­ta­rak Sivil Top­lum Ku­ru­luş­la­rı (STK) top­lan­tı­sın­da bir araya gel­di­ği AK parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Rize Mil­let­ve­ki­li Ha­ya­ti Ya­zı­cı'ya ko­nu­yu ilet­me­siy­le sü­re­cin baş­la­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, Ha­ya­ti Ya­zı­cı beyin ko­nuy­la il­gi­len­me­si so­nu­cun­da kısa sü­re­de il­çe­miz Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü'nün ih­ti­ya­cı olan 2 yeni aracı Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­mü­ze ka­zan­dır­mış olduk. Ha­yır­lı uğur­lu ol­ma­sı­nı di­le­rim dedi.
Baş­kan Mus­ta­fa Yıl­maz, Ça­ye­li aşığı ol­du­ğu­nun al­tı­nı özel­lik­le çi­zer­ken, bugün bu­lun­du­ğum ko­nu­ma gel­mem­de Ça­ye­li ve hem­şe­ri­le­ri­min büyük kat­kı­sı ol­muş­tur. Resmi ola­rak üni­for­mam ol­ma­sa da yak­la­şık ola­rak 30 yıl­dır büyük bir ti­tiz­lik­le yü­rüt­tü­ğüm Em­ni­ye­ti Güç­len­dir­me ve Ya­şat­ma Der­ne­ği Baş­kan­lı­ğı gö­re­vim­de üst­len­miş ol­du­ğum so­rum­lu­lu­ğu­mun ge­rek­li­li­ği­ni la­yı­kıy­la her daim ye­ri­ne ge­tir­me­ye ça­lış­tı­ğım gibi, bun­dan son­ra­da her zaman elim­den ge­le­nin daha faz­la­sı­nı ver­me­ye devam ede­ce­ğim. Bun­dan hiç­bir hem­şe­ri­min şüp­he­si ol­ma­sın. Yıl­maz, İhti­yaç olup da bugün Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­mü­ze iki adet ara­cın hiç­bir ücret öden­me­den ka­zan­dı­rıl­ma­sı nok­ta­sın­da ufak bir kat­kı­mız olmuş ise bu du­rum­dan şahsi ve il­çe­miz adına son de­re­ce bah­ti­yar­lık duy­du­ğu­mu söy­le­mek is­te­rim. Bu­ra­da şunu ifade et­me­li­yim ki; bu araç­la­rın il­çe­miz Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne ka­zan­dı­rıl­ma­sın­da en büyük pay sa­hi­bi Ha­ya­ti Ya­zı­cı'dır. Ay­rı­ca uğ­raş­la­rın­dan ve araç­la­rın il­çe­miz Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­ne biran önce tes­li­mi nok­ta­sın­da kat­kı­la­rı­nı esir­ge­me­yen Eski İlçe Kay­ma­ka­mı, Em­ni­yet Genel Mü­dü­rü Meh­met Aktaş'a, Rize Em­ni­yet Mü­dü­rü­müz Nu­ret­tin Gök­du­man'a, il­çe­mi­ze gel­di­ği ilk gün­den gü­nü­mü­ze il­çe­mi­zin huzur ve gü­ven­li­ği nok­ta­sın­da ge­ce­si­ni gün­dü­zü­ne katıp ça­lış­ma­la­rı­nı ba­şa­rı­lı bir şe­kil­de sür­dü­ren Em­ni­yet Mü­dü­rü­müz Ferdi Kuyu'ya şük­ran­la­rı­mı su­nu­yo­rum.
Baş­kan Yıl­maz, Ça­ye­li her zaman her şeyin en iyi­si­ne, en gü­ze­li­ne la­yık­tır di­ye­rek tek­ra­ren emeği geçen her­ke­se te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti.


Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °