ÇAYELİ KAYMAKAMI SAYIN BAYRAM TÜRKER ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ÇAYELİ KAYMAKAMI SAYIN BAYRAM TÜRKER ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe­miz Kay­ma­ka­mı Sayın Bay­ram TÜR­KER Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Ola­ğan Mec­lis Top­lan­tı­sı ön­ce­si mec­lis üye­le­ri ile bir araya geldi.

Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası ön­cü­lü­ğün­de ve iş­bir­li­ğin­de devam eden ve ger­çek­leş­ti­ri­len pro­je­ler hak­kın­da Sayın Bay­ram TÜR­KER'e bilgi verdi.
Top­lan­tı­da Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali MERT yap­tı­ğı açık­la­ma­da;
Oda­mı­zın ön­cü­lü­ğün­de baş­la­tı­lan ve DOKA (Doğu Ka­ra­de­niz Kal­kın­ma Ajan­sı) ta­ra­fın­dan des­tek­le­nen Oto Ga­le­ri­ci­ler Si­te­si Pro­je­si ile il­gi­li de­tay­lı bilgi ve­ril­di.
Baş­kan Meh­met Ali MERT: Ay­rı­ca pro­je­nin ama­cı­nın sa­de­ce il­çe­miz­de­ki ga­le­ri­ci es­na­fı ile sı­nır­lı kal­ma­yıp, tüm ili­miz­de fa­ali­yet gös­te­ren ga­le­ri­ci iş­let­me­le­ri­ni kap­sa­ya­cak bir proje ola­rak ta­sar­lan­dı­ğı­nı be­lirt­ti.
Proje ta­mam­lan­dı­ğın­da il­çe­mi­ze ka­ta­ca­ğı eko­no­mik de­ğe­rin yıl­lık yak­la­şık 250 mil­yon do­lar­lık bir hacme ula­şa­ca­ğı­nı ve bu­nun­la be­ra­ber il­çe­miz­de artı is­tih­dam sağ­la­na­ca­ğı­nın da al­tı­nı çizdi.
İlçe kay­ma­ka­mı Sayın Bay­ram Tür­ker'de Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Oda­sı­nın devam eden ve baş­la­ya­cak olan pro­je­le­ri­nin bü­rok­ra­tik plat­form­da takip ede­cek­le­ri­ni ve bu ko­nu­lar­da be­ra­ber­ce ça­lış­ma içe­ri­sin­de ola­cak­la­rı­nı be­lirt­ti.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI