TBMM'nin 101. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Güncel Haberler 23.04.2021 10:26:44 0
TBMM

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 101. Kuruluş yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Çayeli Gençlik Derneği Başkanı Vatan KARAKAŞ bir mesaj yayınladı. Mesajında KARAKAŞ;

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla çıkılan yolda, ecdadımız birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, vatan toprakları uğruna büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakarlıkların timsali olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıldönümü olan bugün, milletimizin tarihinin en parlak sayfalarından birisi olarak tarihte ki yerini almıştır. 23 Nisan'ın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması ülkemizin çocuklarına verdiği değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. yıldönümünde sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, Kurtuluş mücadelesinde hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, çocuklarımızla beraber nice aydınlık günler diliyorum dedi.

Haber-Foto: İbrahim SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °