Meral Akşener Rize Programını Yarıda Kesti

Güncel Haberler 25.05.2021 09:27:37 0
Meral Akşener Rize Programını Yarıda Kesti

İYİ Parti Genel Baş­ka­nı Meral Ak­şe­ner'in Rize'nin İkiz­de­re il­çe­si­ni zi­ya­re­ti sı­ra­sın­da heyet ile bir grup ara­sın­da yum­ruk­lu kavga ya­şan­dı. Ak­şe­ner, prog­ra­mı­nı ya­rı­da ke­se­rek İkiz­de­re'den ay­rıl­dı.

İYİ Parti Genel Baş­ka­nı Meral Ak­şe­ner'in Rize'nin İkiz­de­re il­çe­si­ni zi­ya­re­ti sı­ra­sın­da heyet ile bir grup ara­sın­da yum­ruk­lu kavga ya­şan­dı. Ak­şe­ner, prog­ra­mı­nı ya­rı­da ke­se­rek İkiz­de­re'den ay­rıl­dı.
İYİ Parti Genel Baş­ka­nı Meral Ak­şe­ner, İkiz­de­re il­çe­si­ni zi­ya­ret etti. İlçede esnaf zi­ya­re­ti ger­çek­leş­tir­di­ği sı­ra­da bazı va­tan­daş­lar­la İYİ Parti'li heyet ara­sın­da sözlü tar­tış­ma baş­la­dı. Tar­tış­ma alev­le­ne­rek yum­ruk­lu kav­ga­ya dö­nüş­tü. Araya giren kol­luk kuv­vet­le­ri mü­da­ha­le ede­rek kav­ga­yı ayır­dı. Meral Ak­şe­ner bunun üze­ri­ne prog­ra­mı­nı ya­rı­da bı­ra­ka­rak İkiz­de­re'den ay­rıl­dı.
Ak­şe­ner'e Rize'de Büyük Şok! İkiz­de­re'de Tepki İle Kar­şı­lan­dı!
Rize Ha­ber­le­ri - İyi Parti Genel Baş­ka­nı Meral Ak­şe­ner, Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan'ın mem­le­ke­ti Rize'de tep­kiy­le kar­şı­lan­dı.
İYİ Parti Genel Baş­ka­nı Meral Ak­şe­ner, İyi­de­re il­çe­sin­de ya­pı­la­cak lo­jis­tik mer­ke­zin in­şa­sın­da kul­la­nıl­mak üzere açı­la­cak Ce­viz­lik Taş Oca­ğı­nın bu­lun­du­ğu İkiz­de­re il­çe­si ile Rize mer­kez ve Ça­ye­li il­çe­si­ne zi­ya­ret­te bu­lun­mak üzere bugün Rize'ye geldi.
İlk ola­rak İkiz­de­re il­çe­sin­de esnaf zi­ya­ret­le­rin­de bu­lu­nan İYİ Parti Genel Baş­ka­nı Meral Ak­şe­ner ve be­ra­be­rin­de­ki­ler va­tan­daş­la­rın tep­ki­siy­le kar­şı­laş­tı.
Ak­şe­ner'e tepki gös­te­ren va­tan­daş­lar, 'İkiz­de­re'de Cum­hur­baş­ka­nı­na ha­ka­ret eden bi­ri­ni is­te­mi­yo­ruz' ve "Neden gel­din?' ifa­de­le­rin­de bu­lu­nur­ken çıkan ar­be­de­de va­tan­daş­la­rı sa­kin­leş­tir­mek­te güç­lük çe­kil­di­ği gö­rül­dü. Rize Ha­ber­le­ri
Ak­şe­ner ile kar­şı­laş­ma­sı sı­ra­sın­da bir kadın, 'terör ör­gü­tü ile iş bir­li­ği yap­tık­la­rı' id­di­asın­da bu­lu­na­rak, Ak­şe­ner'e tepki gös­ter­di.
Bunun üze­ri­ne bir par­ti­li, 'Kim PKK ile iş bir­li­ği yaptı?' de­yin­ce kadın, 'PKK ile iş bir­li­ği yap­mı­yor mu, CHP ile iş bir­li­ği yap­mı­yor mu?' dedi. Meral Ak­şe­ner, 'Açık­la­ma yapar mı­sı­nız?' diyen ka­dı­na, 'Yap­mı­yo­rum kar­de­şim. Ezan oku­nu­yor, nasıl bir if­ti­ra­dır. Sizi Allah'a ha­va­le edi­yo­rum. Ayıp.' şek­lin­de cevap verdi. Ka­dı­nın 'Boy boy çı­kı­yor re­sim­le­ri­niz, if­ti­ra edi­yor­su­nuz.' söz­le­ri üze­ri­ne Ak­şe­ner, 'Megri meg­ri­yi ben mi söy­le­dim? Osman Öca­lan'ın mek­tu­bu­nu ben mi okut­tur­dum? Hadi ora­dan.' ifa­de­si­ni kul­lan­dı. Zi­ya­re­ti sı­ra­sın­da ya­nı­na ge­le­rek ko­nuş­mak is­te­yen bazı va­tan­daş­lar ile Ak­şe­ner'in ya­nın­da bu­lu­nan­lar ara­sın­da sözlü tar­tış­ma ya­şan­dı. Daha sonra esnaf zi­ya­re­ti sı­ra­sın­da bir kişi, Ak­şe­ner'e, 'Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zı, Ne­tan­ya­hu'ya ben­zet­me­niz size ya­kış­tı mı?' diye ses­len­di. Ak­şe­ner, 'Sen ya­kış­tır­dın mı?' diye sor­du­ğu bu ki­şi­nin 'Ben ya­kış­tır­ma­dım.' ya­nı­tı üze­ri­ne, 'Tamam.' dedi. Bunun üze­ri­ne par­ti­li­ler ve bazı va­tan­daş­lar ara­sın­da­ki ger­gin­lik bü­yü­dü. Tar­tı­şan ki­şi­ler, gü ven­lik güç­le­ri­nin uya­rı­sıy­la da­ğıl­dı.
Meral Ak­şe­ner ve be­ra­be­rin­de­ki­ler, daha sonra taş ocağı açıl­ma­sı plan­la­nan böl­ge­ye ula­şı­mı sağ­la­yan yolda ka­dın­lar­la gö­rüş­tü.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °