Tarih: 03.06.2021 10:15

Çaykur'da Yaş Çay Alımları Kapasitenin Üzerinde Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

ÇAY­KUR, yaş çay alım­la­rı­nın ka­pa­si­te üzeri devam et­ti­ği­ni ve ge­lecek hafta üre­ti­ci­ler­den ça­yı­nı bi­ti­ren ol­duk­ça kon­ten­ja­nın ar­tı­rı­la­ca­ğı­nı bil­dir­di.

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü (ÇAY­KUR)'dan ya­pı­lan açık­la­ma­da, hiç­bir üre­ti­ci­nin mağ­du­ri­yet ya­şa­ma­ma­sı için gün­lük çay iş­le­me ka­pa­si­te­si­nin üze­rin­de yaş çay alım­la­rı­nın ya­pıl­dı­ğı­na vurgu ya­pı­la­rak, "De­ğer­li üre­ti­ci­le­ri­miz, bi­lin­di­ği gibi yaş çay alım­la­rı­mız ka­pa­si­te­nin üze­rin­de devam et­mek­te­dir. Alım­lar 9 bin tonun üze­rin­de ger­çek­leş­mek­te­dir. Umut edi­yo­ruz ki haf­ta­ya li­mit­ler azda olsa ar­tı­rı­la­cak du­ru­ma ge­le­cek­tir. Bi­lin­me­li ki üre­ti­ci­le­ri­miz­den 1 kg daha fazla yaş çay alımı için ka­pa­si­te zor­lan­mak­ta­dır.
ÇAY­KUR'un her zaman üre­ti­ci­mi­zin ya­nın­da ol­du­ğu­nun bi­lin­me­si­ni ister, üre­ti­ci­le­ri­mi­zin de­di­ko­du­la­ra ve fark­lı ses­le­re kulak ver­me­me­si­ni is­tir­ham ede­riz. Yine bi­lin­me­li ki li­mit­ler doğ­rul­tu­sun­da acele edil­me­den alım­lar devam ede­cek­tir. Sağ­lık­lı, mutlu, ka­li­te­li ve bol be­re­ket­li bir kam­pan­ya ge­çir­me­ni­zi di­le­riz." ifa­de­le­ri­ne yer ve­ril­di.

Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —