Tarih: 10.06.2021 18:46

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşiresinin Salgın Nedeniyle Ertelenen Düğünü Bir Yıl Sonra Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Trab­zon'da, yeni tip ko­ro­na­vi­rüs­le (Ko­vid-19) mü­ca­de­le­nin en yoğun dö­ne­min­de, ko­ru­yu­cu ekip­man ne­de­niy­le yü­zün­de olu­şan iz­ler­le çek­ti­ği fo­toğ­ra­fı sos­yal med­ya­dan pay­la­şın­ca sal­gın­la sa­va­şan sağ­lık­çı­la­rın sim­ge­si ha­li­ne gelen yoğun bakım hem­şi­re­si Seher Al­tun­cu ile mes­lek­ta­şı Ersan Bıçak'ın, sal­gın ne­de­niy­le er­te­le­dik­le­ri düğün bir yıl sonra ya­pıl­dı.

Ka­nu­ni Eği­tim Araş­tır­ma Has­ta­ne­si'nde görev yapan Al­tun­cu ile Rize Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si'nde yoğun bakım hem­şi­re­si ola­rak ça­lı­şan Bıçak, Trab­zon'un Çay­ka­ra il­çe­sin­de­ki bir te­sis­te dü­zen­le­nen tö­ren­le ha­yat­la­rı­nı bir­leş­tir­di.
Sı­nır­lı sa­yı­da ka­tı­lım­cıy­la ve sal­gın ted­bir­le­ri gö­ze­ti­le­rek ger­çek­leş­ti­ri­len düğün tö­re­nin­de Al­tun­cu ve Bıçak'ın ni­ka­hı, Çay­ka­ra Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ha­ne­fi Tok ta­ra­fın­dan kı­yıl­dı.
Genç çif­tin nikah şa­hit­lik­le­ri­ni de ar­ka­daş­la­rı ve ya­kın­la­rı yaptı. Baş­kan Tok, tö­re­nin ar­dın­dan ev­li­lik cüz­da­nı­nı Seher hem­şi­re­ye tak­dim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —